Ako si užiť tantrickú masáž lepšie, než ostatní


Niektorí ľudia svoj život doslova premrhajú, pretože sa dopúšťajú množstva chýb. Napríklad niekto vôbec nevyužíva benefity čerstvého ovocia a namiesto toho sa spolieha iba na presladené džemy alebo kompóty a na sladené malinovky a cukrovinky, čím svoje telo zbytočne zásobuje veľkým množstvom cukru a naopak sa ochudobňuje o vitamín C či provitamín A. Veľmi podobné je to aj s prístupom k tantrickej masáži, ktorú by ste si mohli užiť v maximálnej rozkoši, ale namiesto toho je váš zážitok sklamaním, a to nie kvôli masérke, ale vašou vinou. Ako sa pripraviť na tantrickú masáž, aby za to stála?

lávové kamene

Nepreháňajte to s alkoholom – alkohol k tantre vôbec nepatrí a do tantrického salónu by ste pod vplyvom alkoholu nemali vôbec vstupovať, riskujete, že budete vykázaní. Alkohol otupuje zmysly a aj keby ste boli dovnútra vpustení, neužijete si úkon tak, ako by to malo byť. Bolo by potom v podstate zbytočné tantrickú masáž podstupovať.

tantra masáže

Vynechajte mäsité tučné jedlá – veľkú výhodu majú tí, čo vyznávajú vegánsky či vegetariánsky životný štýl. Trávenie mäsa je totiž veľmi komplikované a sprevádza ho mnoho odpadových látok. Naopak po rastlinnej strave sa cítite viac svieži, máte viac energie a intenzívnejšie sú aj vaše zážitky. Mäsožravce tiež viac zapáchajú, odráža sa to v ich pote, čo je potom nepríjemné aj pre masérku. Masérky sa s vegetariánmi viac pohrajú, a stáva sa, že im aj ich pot vonia – sexuálne ich priťahuje, o to bude zážitok masáže príjemnejší.

Urobte si v ten deň na seba čas – kto prichádza do tantrického salónu s hlavou plnou starostí, a kto ešte pred príchodom na tantru dvíha telefón a rieši faktúry, objednávky a účtovníctvo, nemôže sa plne sústrediť na to, na čo by mal. Urobte si v tento deň voľno, zájdite do vegetariánskej reštaurácie, prejdite sa v parku, prejdite sa na bicykli a telefón pokojne nechajte doma vypnutý. Predtým sa ľudia bez telefónu tiež obišli.

csko.sk