banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 31.07.11, 19:59 
Obrázok užívateľa
Ahojte, mám taký problém .... reinštaloval som Windows na 7 a inštaloval som znovu csko ... za 1. keď ho spustím normálne cez zastupcu na ploche tak mám 3-6FPS a ani poriadne na options sa nedá kliknúť. Keď to spustím "ako správca" tak to ide norm 60 fps. Len mám ten problém ža ak sa pripojím na hoc-aký server tak mi to sťahuje samé kraviny sound/models .... ale proste strašne pálky sú tam 7min atd ... a pritom ten server nič nevyžaduje. Keď sa chcem pripojiť na niaky public tak mi to najprv sťahuje 30 blbostí. A kamarátovy a známim to ide normálne, nez niakeho strašne dlhého downloadu. Už hrám cs 1.6 pár rokov tak viem že to je niaka chyba, len neviem ako to poriešiť. Keď skúšam patchce do*ebe sa to ešet viac. PRosím poradte .... Ako sa mám napájať na servery bez toho ustavičného sťahovania kravín a pritom mi to csko sťahuje samo ako keby nemalo data či čo. A 2. vec ak by niekto vedel... zadal som do konzovy príkaz fps_max 100/101 ale MOJE FPS je stále 60 ... nechce sa mi to zmeniŤ na 100 nechápem prečo, za rýchlu pomoc vopred ďakujem.

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:13 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ja si myslim ze tie mapy je normlane, taha ich lebo ich nemas v pocitaci, preto kazdu novu bude tahat. A pokial je to server ktory ma na mape same hlasky, soundy a tak podobne tak to bude tahat dlho kazdemu.

To fps netusim.

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:18 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Takze predpokladam ze si pred tym mal XP vsak ?

Tvoje PC je starsie ako 2a pol roka vsak ?

To stahovanie nijak ina neurobis to ti musi stiahnut ak tam chces hrat.

Fps 60 je celkom good pokial nehras HnS a podobne.

No napis sem tvoje parametre PC.

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:25 
Obrázok užívateľa
Hej PC má asi 1,5 roka stál 40-tisíc na slovesnské, už mám trocha odpálený procesor ale to s tým nesúvisí dalšia vec.

*Dok7or* nie som kkeT, do cska som si dal viac než 200 máp, a viem čo je to download files keĎ sa pripájaš na niaky server čo tam má nahádzané soundy, Vip a podobne ako napr. (gamesites)...ale tam ide o to že mojim známim to nesťahuje nič a mne stále aj 10-15 minút ale pred tým to nerobilo ... a tam mi to sťahuje uplne kraviny typu sound/monsterkill atd ... všetky tieto zvučky uplne primitívne veci ... a hej nemal som XP ale mal som "windows VISTA" ... dalšie rady zatial dakujem za ochotu :)..

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:27 
Obrázok užívateľa
TU SU :

Procesor Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz 7,2 5,9
Určené podľa najnižšieho sekundárneho skóre

Pamäť (RAM) 6,00 GB 7,7
Grafika NVIDIA GeForce GTX 275 7,4
Grafika pre hranie hier 3706 MB dostupnej grafickej pamäte celkom 7,4
Primárny pevný disk 405GB voľných (932GB celkom) 5,9

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:33 
Obrázok užívateľa
Dalšia vec teraz som stiahol new cs 1.6 z tejto strány ... bola to niaka inštalačka zo "slunečnice" a obsahovala "?????????????????????????????????????" takýto obsah mno niak som to inštaloval. A keď som to spustil tažký erorr mi to hodilo, tak tam prásknem to moje staré a skusim ten váš patch v36b keĎ mi ani to nepojde, tak už na to j*bem. :(

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:35 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Nice PC :D

a co sa tyka stahovania tak pozry pred reinstalom si mal uz vsetko stihnute a teraz si to potrebuje stiahnut znova preco ti to tak dlho stahuje to neviem mne napr. na Gamesites sathuje max tak 3min ani to nie ale ja mam 25mb net takze asi aj preto.

No treba pockat na niekoho kto sa do toho rozumie viac.

PoslaťNapísal: 31.07.11, 20:37 
Obrázok užívateľa
Ja mám 33/MB -sec ...takže tolko k tomu, bože v dnešnej dobe maá všetko chyby... obúchať to o hlavu niekomu. Nevadí stejne ďakujem za tvoj čas. :)

PoslaťNapísal: 31.07.11, 21:41 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Nainštaluj ten patch, ušetríš tým hromadu sťahovania. :) Páč to csko čo si stiahol s "???????" je pôvodná inštalačka v ruštine preto tie ??? miesto textu. Nwm či ti to dovolí sa pripojiť na server ale ak áno tak to bude hodinu sťahovať lebo medzi časom bola tona updatov. Nainštaluj patch, všetko čo treba tam je. Jediné čo ti bude sťahovať sú ony skinny/mody/soundy etc, nemôže trvať viac než 3 min. Teda pokiaľ to nieje nejaký super mod server alebo zaspamovaní s blbostami.
60 FPS je kopa, vsadím sa že tvoj monitor aj tak viac nevie. :d 60 Hz je štandart. Ale pre dobrý pocit, (tiež mám 100 aj keď reálne nemám. :D ) skús vypnúť v nadstaveniach grafiky vertikálnu synchronizáciu .Prepnúť s "nechať na aplikácií" na "vždy off". Malo by sa to nadstaviť pre každú aplikáciu zvlášť lebo inak to budeš musieť stále prepínať,v nových neFPS hrách to je dosť škaredo poznať keď to zabudneš zase zapnúť. Keďže máš geforce tak by som skúsil pravý klik na plochu a mohol by si tam mať že "ovládací panel NVDIA". Pohľadaj to tam.

PoslaťNapísal: 31.07.11, 22:56 
Obrázok užívateľa
FOXO díky ..už som inštaloval ten v36b patch ... cs ide... mno sťahuje to niake keketiny ale zatial sa na to vybodnem. Vždy som mal niake komplikácie s cs. :P

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia