ahojte mam proble s counter strike 1.6 a windows 7. Ked zapnem csko naskoci mi uvodny obrazok hned sa minimalizuje a vypne nevyskoci mi ziadna chyba ani nic neviem preco mi to robi
no mam steam aa praveze nic som nerobil kupil som si NB stiahol steam a nainstaloval csko. Zapnem ho naskoci uvodny obrazok minimalizuje a hned vypne nevyskoci ziadna chyba ani nic tak nwm co stym mam robit
C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\username\counter-strike, alebo C:\Program Files(x86)\Valve\Steam\SteamApps\username\counter-strike už si nepamätám kde to je takže ak to tam nieje tak hľadaj Steam zložku. Steam\SteamApps\username\counter-strike Skús zmazať Counter-Strike zložku, zapni hru ,mala by si ju znovu vytvoriť samo a s trochou šťastia to pobeží.
Boh vie v čom to je. Primárny problém vidím v tom že nový OS a PC/stará hra. To bude nejaký problém s kompatibilitou. Dosť možno je to nejaká hovadina na pár klikov ale takto na diaľku to uhádnuť je fakt ťažké. Skúšal si nadstaviť režim kompatibility pre Win XP?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre