banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 31.12.10, 16:21 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Zdravim ku... vsetkych v prvom rade...

V tento sviatocny den plny chlastu a nesputaneho sexu sa na vas obraciam so ziadostou...

Kedze som zistil, ze sa servery rozbehli, tak som dostal opat chut zahrat si csko. Ano, znova stretnut pedofilov a buranov co si nicia svoje oci nad touto primitivnou hrou. Presne to som chcel :D

Dobre, to by bol trapny uvod a teraz k problemu. Ako voda tiekla a cas plynul atommik si nainstaloval Windows 7. Bude chlapec IN a COOL si vravi. Vsetko slape, ten stary impotent Gates ma este nechytil. Tak stiahnem CS 1.6 nainstalujem...same otazniky, rozmyslam co to za laponsku verziu som stiahol. No nic, s bozou silou som to nainstaloval ikonka pekne svietila.

Tak spustam hru. Rozlisenie na prvy pohlad na p.... Serem na to. Zapnem hru s botmi. A vyzera to ako superario dpc. Iba pixle lietaju. Laguje to jak p... Mozem je... si vravim.

Odinstalujem...ho... odinstalujem ani unnistall tam nebol...tak to surovo vymazem a znova stiahnem nainstalujem a furt na chuja.

Tak sa pytam cim by to mohlo byt ?

Dakujem pekne

EDIT FOXO

pridané "..." :c

PoslaťNapísal: 31.12.10, 16:44 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Otions-Video? :D
OpenGL :C

Nemáš asi nainštalované ovládače grafickej karty a určite ani čipovej sady na základnej doske. Ak má PC cez 3 roky tak sa nikto nebude ani namáhať tie ovládače pre teba vydať. :C
Takže si zisti názov dosky a grafiky a pozri sa na oficiálne stránky či výrobca vydal ovládače pre Win7. Ak nie tak môžeš skúsiť ovládače pre Win Vista. Ak nezoženieš pre seba riadne ovládače tak sa rovno vráť k WinXP pretože výkon tvojho PC bude bez príslušných ovládačov 20% a 80% technológií z Direct X nebude tvoja grafika schopná spracovať.

P.S
Tie percentá som odhadol od oka :c

PoslaťNapísal: 31.12.10, 18:24 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

No, jezisi kriste :D

Idem sa nasrebat a zajtra sa na to kuknem :D

Ale diky moc za ochotu.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia