banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 11.08.11, 09:07 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Caute, vie mi niekto poradit?

Da sa v nastaveniach routera nejako zamedit aby sa dany pc nemohol pripojit? Len konkretne ten jeden co chcem. Vsetky pojdu normalne len jeden nie.

A po druhe, v com moze byt problem, ked som normalne fungoval na wifine. Odpojim sa, vypnem pc a ked vecer pridem pc sa uz na wifi nepripoji. Teda takto, on sa pripoji, sila signalu plna, len dole pri ukazovateli je zlty trojuholnik s vykricnikom. Po rozkliknuti wifiny pise pripojene. No hore nad sietami Unidentified network (ziadny pristup na internet)

Mam 7 win diky ak niekto vie poradit.

PoslaťNapísal: 11.08.11, 10:00 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Mam dalsi poznatok, po chvilke som si vsimol ze wifina nic nehalasi, nebol tam ten trojuholnik zlty. Skusim pripojit a ide. Zapnem skype a ide, normalne odoslalo. A po chvili, par sekund opat nic.

Stiahol som new ovladac a nainstaloval a stale to iste. :(

PoslaťNapísal: 11.08.11, 18:23 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

zadaj normalne ako IP adresu v internetovom prehliadaci 192.168.1.1 a prihlas sa, mne sa tam nahodi taky program routera, kde sa da vsetko do detailov ponastavovat a aj natrvalo zabanovat nejaky pocitac...

dalsia moznost je, ze si chytil nejaky spyware a ten ti odpaja net...

PoslaťNapísal: 11.08.11, 18:27 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Nj meno budeš mať admin a heslo tiež admin ,mne to trvalo mesiace kým som na to prišiel :D

PoslaťNapísal: 11.08.11, 22:59 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Az na to ze to nie je moj net. Ani moj router. Ale vyzera to byt problem routra, lebo to nejde nikomu. Musim pockat:(

PoslaťNapísal: 28.12.11, 00:15 
Skúsený
Skúsený
Obrázok užívateľa

:D vyriešil si to potom?? mne to tiež občas robí, ale nečudo, keď poskytovateľa netu mám Slovak telekom a tie ich blbé routre sú naprd, hlavne pre ten ich okresaný software

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia