|
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 12 ] |
Skoč 1, 2 >> |
| Autor |
Správa |
Morova_Rana
|
Napísal: 20.08.12, 00:44 |
|
| Nováčik |
 |
| Postup na povýšenie: 95.9% |
 |
|
|
Dobry den
... mate tu tuto sekciu tak to vyuzijem, na fukcii rank mi vadi ze napsiem do chatu rank, vypise 12 pozicii (ak si dobre pamatam) a to iba pozicie smerom hore.
moja pripomineka: ... pridat funckie (mozno aj fuknciu rank pozmenit)
/rank ... vypisovalo by 6 pozicii nad 6pozicii pod /rank+ ... vypisovalo by 12 pozicii pod /rank- ... vypisovalo by 12 pozicia nad
... podobne napr /top15 /top15+ /top15- a atd.
... bolo by jednoduhsie sa si prezerat rank koho ma uzivatel pred a za sebou v ranku ... nemyslim si ze je to zlozite pre IT-eckarov
Morova_Rana
|
|
| Hore |
|
 |
cabanos
|
Napísal: 20.08.12, 14:08 |
|
| Server Admin |
 |
 |
|
|
podla mna zbytocnost.. mame hlstatsx kde si mozes pozerat rank dost nad pod vedla aj za
|
|
| Hore |
|
 |
.Nikko
|
Napísal: 21.08.12, 12:30 |
|
|
|
taktiež si myslím zbytočný plugin na server rankeri si môžu pozerať hlstats
|
|
| Hore |
|
 |
Morova_Rana
|
Napísal: 01.09.12, 09:07 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
|
Dobry Den
... Ja si myslim, ze niektori Admini su tu zbytocnost...
... potom je zbytocnost: /menu /rank /top10 /next
a navrhujem to zrusit ...
Morova_Rana
|
|
| Hore |
|
 |
.Nikko
|
Napísal: 01.09.12, 12:54 |
|
|
|
tak isto aj tvoja snaha je zbytočnosť
to čo na serveri je tak je z istého dôvodu a tebou spomínaná vec nie je potrebná
a tak isto najväčšou zbytočnosťou sú tvoje blbé poznámky
|
|
| Hore |
|
 |
Morova_Rana
|
Napísal: 01.09.12, 15:55 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
|
.Nikko
... pri jednom prispevku som uz mal pocit ze Ti krivdim, ale si ma presvedcil o opaku, verim ze dilemu ohladom krivdy voci Tebe mat uz nebudem, nakolko si este k tomu admin ...
. . . drzim sa pravidla ak Ta niekto udrie bez dovodu, tak mu to vrat a potom este raz aby vedel ze nema zacinat . . .
|
|
| Hore |
|
 |
FOXO
|
Napísal: 01.09.12, 16:06 |
|
|
"It's nice to be important, but it's more important to be nice." Vyskúšaj, určite lepšie pravidlo. 
|
|
| Hore |
|
 |
ToGi
|
Napísal: 03.03.13, 16:48 |
|
| Nováčik |
 |
| Postup na povýšenie: 2% |
 |
|
|
Prosím Admina o pomoc
Nějak jsem se bugnul... - Na serveru mi nejde Rank, přestože mám steam. Kdekoli jinde mi to funguje. Když napíšu /rank , tak mi to píše nějakou nesmyslnou příčku př: 1621 Minulí týden mi /rank normálně fungoval, nevím co se stalo. A Steam mám normálně zapnutý, píšu si tam při hře s lidma apod. - Dále nevidím svojí steam profilovku v tabulce, jako bych byl NS nevím proč...
Nemáte s tím někdo zkušenost..?
S pozdravem, ToGi
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 12 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|