Co na něj říkáte... Nevím mě se ten týpek nějak nezdá ..Vyhrává každou mapu a všechno.. Bud je to nějaký placený TOP hráč a nebo má něco hacknutého Tot můj názor ,ale rád ho určitě nemám...
mno ja se pridam k nazoru Gagyho nejde oto ze si to dava to aj jak psal potkan sem tam dava kazdy :) ale spis jak dava nektere jeho killi su nemozne treba ked valkujes a najednou ani nevidi HS pres zed a pak ti napise ze jen typuje :D to je konec sem tam ho skuste spectnut a uvidite.) ale ked on je skill jak tu tvrdite takl co chudak karol??:] ten je natom stejne dobre jak Ya hA :D[ikdys ten kody nijak nezakryval
Třeba já si sám o sobě myslim že špatný hráč nejsem ,ale když hraju tak jsou mapy které mi nejdou a hraju v nich hůř ,ale tidle "skilleři" jsou vždy nahoře ve všech mapách a to mi moc nesedí.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre