Chcel by som vysvetliť čo sa vlastne stalo na serveroch za posledné jeden/dva dni...
Ako ste si už isto všimli bohužial sa nám resetol rank na oboch serveroch a celkovo servery za posledné dni celkom dosť blbli. Včera v priebehu skoro celého dňa som sa snažil vyriešiť problém no nevšimol som si tu témy ohľadom ranku až dnes ráno.
Herné servery boli kôli vytvoreniu ftp účtu prekopírované na nové konto no tie staré ostali vypnuté tam kde boli a neviem prečo ale po spustení z nového konta sa ranky ukladali stále do starých serverov ktoré boli vypnuté. Preto po zmazaní starých serveroch sa ranky resetli stále na stav ktorý nastav v rankoch presne pri prekopírovaní serverov na nové konto.
Takže už viete čo sa vlastne stalo, dnes som musel na všetkých troch serveroch reštartnúť ranky ručne aby už po novom ukladali dáta tam kam majú a to do svojho adresára a nie mimo servera.
Aj preto som dnes ukončil 1. súťaž na oboch serveroch a výhercami sa stávajú.
Classic: hráč - blondavy cikan skóre - 782 zabitých a odohratým časom celkovo 10.06 hod na tomto servere
Dust2 hráč - kamj skóre - 974 zabitých a odohratým časom celkovo 11.22 hod na tomto servere
Poprosím oboch hráčov aby ma kontaktovali tu na webe formou pošty a zaslali svoje ip adresy pre kontrolu účtov, po kontrole budu následne odovzdané ceny.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre