|
|
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 19 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Goda +/-
|
Napísal: 20.08.11, 17:41 |
|
|
|
Zajdi si k doktoru pro prášky nerve...
|
|
| Hore |
|
 |
YXo
|
Napísal: 20.08.11, 18:18 |
|
|
a ma pravdu mna to tiez trochu sralo 
_________________ Mama mi hovorila "uc sa inak budes banovat ak sa nebudes ucit" no a som tu a banujem :P :P :P
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 20.08.11, 19:53 |
|
|
|
vzdy ma zaujimalo, co sa stane, ak sa napajam na server a admin slot je uz obsadeny...no uz aspon viem, ze to potom kickne nejakeho hraca, aby to uvolnilo mne miesto...a to by sa malo nejako upravit, lenze ako ? nemyslim si, ze sa to da nejako nastavit, aby admin zaroven nemusel cakat ked je 20/20 a zaroven, aby to nekicklo nejakeho obycajneho hraca...bud jedno alebo druhe...
alebo este nakazat adminom, ze ked uvidia ze server je 20/20, tzn. 19hracov+1 admin...tak treba pockat (vsak 1 admin uz aj tak na servery je online), pokial nejaky hrac neodide...
|
|
| Hore |
|
 |
n070r
|
Napísal: 20.08.11, 20:02 |
|
| Server Admin |
 |
 |
|
Ja neviem.Podľa mňa je to nastavené správne ako to je ,vždy to tu tak bolo a nikdy to nikomu nerobilo problém. Marv neuraz sa ale vzhľadom na to,že si jediný šťažujúci sa na to ,tak tonie je asi až taký problém aby to bolo treba nejako riešiť  Možno by sa mohla spraviť nejaká anketa alebo niečo také.
|
|
| Hore |
|
 |
Marv
|
Napísal: 20.08.11, 20:40 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
|
notor, jsem prvni, kdo to napsal, to ale neznamena, ze jsem jediny, komu to vadi!!!!!!!!!!!!!!!!! Nepochybuju o tom, ze cas od casu s tim ma problem kazdy hrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potkan, vyresit se to da uplne jednoduse, tak jak nam rika logika. Proste kdyz je 20/20, tak se admin nepripoji, i kdyby se o to pokousel, stejne jako se nepripoji normalni hrac, kdyz je 19/20. Ta situace 20/20, pokud nastane, stejne trva vzdy jen chvili, takze znemozneni se pripojit by adminum nedelalo zadne problemy. Me to dnes rozzurilo do nepricetnosti, nemel jsem svuj den, rikam si, ze si alespon zahraju cs, silenou dobu jsem se pokousel pripojit na server, konecne se mi to povedlo, a najednou v pulce kola me to kicklo a zaclo prepojovat na jiny server. Kdyz jsem se chtel vratit, uz to neslo, zas byl plny.
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 20.08.11, 21:26 |
|
|
marv, ojoj, ty si sa nam dnes rozzuril do nepricetnosti ?  ...nie je vela veci, ktore ta dokazu rozzurit a tiez plati, ze sa ti nieco take vobec nestava casto...  a co ked bude admin potrebovat pomoc alebo konzultaciu svojho kolegu ? admin by sa mal podla mna vediet dostat na server vzdy a za kazdej situacie, a to aj na ukor obycajnych hracov... btw. kedze ta to prepojilo na nas dalsi server, predpokladam, ze tam bolo miesto a nejaky hraci tam hrali...preco si neostal tam? to, ze ty akurat v tom momente potrebujes hrat dust2 a kvoli zlemu hnusnemu adminovi ta to kicklo, co teba zase rozcurilo (ako mnoho ineho kazdu chvilu), si zase nemyslim, ze je problem a vina adminov...
|
|
| Hore |
|
 |
Marv
|
Napísal: 20.08.11, 21:42 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
|
jezisi kriste, situace 20/20 pokud nastane nikdy netrva dlouho, vetsinou po max 10 sekundach je pryc a tudiz se tam admin dostane prakticky okamzite! Poptej se na serverech, kde to tak maji, jestli je nekdy problem, ze se tam admin nemuze dostat. A to vetsinou ty rezervovane sloty maji nejen pro adminy, ale i pro VIP hrace, coz u vas neni, takze o to vetsi sance je, ze se 20/20 uvolni.
EDIT: schvalne si zkus chvili sledovat obsazenost csko.sk a udelej si statistiku, jak casto a na jak dlouho je to 20/20.
|
|
| Hore |
|
 |
DoK7oR
|
Napísal: 21.08.11, 10:56 |
|
|
Zaujimave ze ja som sa stretol s tym na serveroch a je to tam OK. Take su pravidla servera a hold tak to bude. A ja mu ziadne tabletky nedam! Nech ide na diagnostiku za Dr. Housom 
_________________ Aj tak Vás všetkých zabanujem!!!
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 19 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|