banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 13.04.10, 20:15 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

:"( :"( mam problem vcera mi este islo cs 1.6 mam windows 2007 profesional ked som spustil cs 1.6 tu full verziu co tu mate poho isla ale spravil som asi niaku velku chybu lebo som si isiel robit nastavenia grafiky rozlisenia a dal som options hned ked sa spusti cs1.6 potom som tal video a tam sa vybera rozlisenie velkost dal som tu malu 640.480 ci kolko potom som dal ok a obrazovka mi scernala nezobratzuje sa mi obraz ked spustim cs nic nepomohlo ani ked som ho odinstaloval a znova z tejto stranky stiahol a naisntaloval pls help ten pocitac ako keby si to rozlisenie pameta a mam furt taku cernu obrazovku ako ze je to take velke zvecsena uplne ze sa neda nic robit obraz je fuc plz help co mam spravit ked nepomaha odinstalovat a naisstalovat uz som to robil 4 krat po sebe plz help me :"(

PoslaťNapísal: 13.04.10, 21:47 
Majiteľ csko.SK
Majiteľ csko.SK
Obrázok užívateľa

Presunuté do správnej sekcie...
Aké rozlíšenie tam bolo predtým keď ti to šlo v pohode?

PoslaťNapísal: 13.04.10, 22:39 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

to cez 1200 abo 800 daco poto som dal menej a neslo obraz zhasol

PoslaťNapísal: 14.04.10, 13:17 
Majiteľ csko.SK
Majiteľ csko.SK
Obrázok užívateľa

Neviem aký máš patch, ale skús teda toto...
Klikni pravým na ikonku CS (cez ktorú spúšťaš Counter-Strike) » Vlastnosti » Zástupca » a do Cieľ dopíš na koniec toto
Kód:
-w 800 -h 600

kde si môžeš tieto parametre už podľa toho ako chceš prepísať. Konkrétne toto ti zmení rozlíšenie na 800x600

PoslaťNapísal: 14.04.10, 22:00 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

diki uz to mam hotove velmi si mi pomohol a plz daj este nieku takuto skratku s niakym rozlisenim cez 1000

PoslaťNapísal: 14.04.10, 22:17 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Keď ti to už ide tak môžeš rozlíšenie meniť normálne v optionsoch. Obrazovka bola čierna asi pre to že tvoj monitor nepodporuje to rozlíšenie čo si nadstavil. Takže ho len nedokázal zobraziť...

PoslaťNapísal: 17.07.11, 10:11 
Obrázok užívateľa
Mám rovnaký problém akurát že mám Windows XP. Keď kliknem pravým na ikonu a dám vlastnosti nemám tam Zástupca ale iba "Obecné" "Odkaz" "Kompatibilita"

PoslaťNapísal: 17.07.11, 13:42 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tak potom hľadaj v "Odkaz" ;) . Mal by tam byť riadok s názvom ako "Cieľ", "Odkaz", "Umiestnenie" a pod a v ňom niečo ako "C:\Counter-Strike \hl.exe" -game cstrike -steam
Na koniec pripíš -w 800 -h 600 .

PoslaťNapísal: 18.07.11, 19:05 
Obrázok užívateľa
... zadaný v poli Cieľ nieje platný.Skontrolujte či je správne zadaná cesta a názov súboru. :(

PoslaťNapísal: 19.07.11, 13:30 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Heh, to čo tam máš neprepisuj tým čo som napísal vyše, to bol len príklad aby si vedel čo zhruba hľadáš. :) Ty to máš určite nainštalované inde. Všetko v tom riadku nechaj a len za to úplne na koniec prihoď
-w 800 -h 600
alebo
-w 1024 -h 768
alebo iné rozlíšenie ktoré chceš. ;)

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia