Potrebujem pomoc s CSS.mám naištalovaný CSS a patch 16,17,18.Vyhladá servery,dám connect a vyhodí tabulku"this game version is not avalieble,please restart the game."Neviete čo s tým?A aj servery z nonsteam mi nejdú-to isté.
stiahni si pacsteam. je to cracknuty steam a mas tam k dispozici hry ako css,dod:s, tf2, hl:dm,cs 1.6,hl,tfc, atd atd proste vsetky half-life mody okrem l4d. nemusis nic patchovat len stiahnes nainstolujes spravis nejake steam acc a hras (NS only). pacsteam si vyhladaj na googli alebo mi napis pm a ja ti poslem link na download
na co .... blbe rumunske patche a hovadiny...stiahni si pacsteam.... tam si ho stiahnes dobrou rychlostou len zapnes a najdes si na gamemonitore ns servery ...drtis....aj tak 1.6 (teda 1.5) powa
chcel by som poradit s cs source ked to spustim normalne ale ide to v pohode tak tam vobev nemam oznacene pismena.to ako keby som klikal naslepo neviete mi poradit existuje na to nieco.diky odpovedajte mi na skype forever8100
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre