banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 30.08.11, 16:15 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Nikde na stranke som sa nedopracoval k pravidlam serverov a dovodom udelovania banov. Chcem sa preto spytat, aky trest je za hranie so 16 bitmi? Na kazdom serveri je za toto permanentny ban. Hrac s nickom .Nikko sa pravidelne chvali ze hrava so 16 bitmi a myslim, ze je dost nefer, ak nakupujeme smogy a on cez ne vidi. Chcem teda vediet nazor kompetentnych adminov, ako budu riesit 16 biterov.

PoslaťNapísal: 30.08.11, 17:15 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

milý FU! nechválim sa tým ale ty sa spýtal teda ja som na to odpovedal to, že sa prihlásiš začneš mi nadávať a tak podobne neznamená, že sa tým chválim. Ale pre svoje vlastné svedomie som komunikoval s adminom (zatiaľ ho menovať nebudem) a sám ma ubezpečil, že nič tým neporušujem.

PoslaťNapísal: 30.08.11, 17:54 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

z akeho dovodu ho nechces menovat, ked si si isty ze tym nic neporusujes? trosku schizofrenicke reci... a uznaj sam, nemas vyhodu oproti inym hracom, ktori cez smogy nevidia a ty vidis vsetko? neraz sa mi stalo, ako som ta s doublezoomom pre smog nevidel a ty si ma s m4/AK dal cez smog...

PoslaťNapísal: 30.08.11, 17:59 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Permanent za 16 bit??? To počujem teda prvý krát. To je niečo také ako banovať hráčov čo majú rozlíšenie 600x400 lebo potom sú všetci s väčším rozlíšením v nevýhode. Čo keď si niekto dá detaily smogu na minimum , aj za to sa niekde banuje? :) Môj názor je taký že pokiaľ majú tu možnosť všetci ostatný hráči na servere je to v poriadku. Každý nech si nadstaví csko ako mu vyhovuje. Ale s 16bitom to musí byť fakt hnusné..... :D Bože na to sa nedá ani pozerať.
Pokiaľ to nieje nejaký oficiálny turnaj kde musia mať všetci jednotné vizuálne podmienky tak v tom nevidím problém.

Pravidlá sú asi takéto:
Nechatujem
Nenadávam a nikoho neurážam
Hrám a plním účel mapy

PoslaťNapísal: 30.08.11, 18:05 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Nikko mluvil se mnou :) Já už hraju s 16b 3 roky a zatím jsem za to ban nikde nedostal. Ani jsem nikdy neviděl, že by za to u nás někdo dostal. Kdyby za to dostávali tak nevim o kolik % by najednou klesnul počt hráčů u nás.. 16b je zkrátka nastavení které k cs patří.. Podle mě je hloupost banovat za to že má někdo nastavené cs jinak než ten druhý :)

EDIT: To FOXO: taky mě napadl příklad s rozlišením :D

PoslaťNapísal: 30.08.11, 18:19 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

vidno slabucke skusenosti s CS, so steam servermi, s turnajmi, ligami... proste 16 bit nie je tolerovany snad nikde, len tu u vas. vo vsetkych ligach je posudzovany podobne ako cheat. nuz ale budiz, vas server, vase pravidla, vase sracky... predpokladam, ze ked sa dvaja ci traja hraci zo servera hodia na vnt ci ts a radia si pozicie hracov, je to tiez pohoda... nuz neostava nic ine, len konstatovat, ze toto je slabucky NS server so slabuckymi adminmi... nuz, ale vy si na mna nadavajte a o sebe si dalej namyslajte jake mate PG servery

PoslaťNapísal: 30.08.11, 19:05 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

FU! ja ťa považujem za dobrého hráča len ti chcem povedať jedno... kúpil si si steam za 5 ečka tak si choď hrať na steam server kde my "úbožiaci" nehráme.. pochop jedno nie si tuná na steam serveri a vyjadrovať sa v štýle NS lamy a slabučký NS server si odpusti tu to fakt nikoho nezaujíma a je to fakt ale trápne

cez smoke som ťa zabil iba raz a to na A schody

ako vidíš nepochodil si tuná a ani nevieš ako veľmi sa budem smiať keď ťa ešte na serveri stretnem lebo bude pre mňa nepochopiteľné čo tam ešte robíš ak tieto serveri sú pre tvoju "dokonalosť" podradné :p

a dávaj si pozor na jazyk keďže si mi nonstop hrdo nadával budem si najbližšie robiť screeny a ešte dostaneš ban za nadávanie :D :D

PoslaťNapísal: 30.08.11, 19:39 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

FU, asi dostatocne nechapes rozdiel medzi publikom a nejakym turnajom alebo ligou...
ale nakoniec, skoda stracat cas s nejakym chalankom, ktory si da nick FU, podla tych FU, ako nejaka opicka...a mysli si, ze je teraz velky boss... :D
...no hlavna vec, ze si na tych podradnych serveroch stale navtirany, pan big boss pro... :D

PoslaťNapísal: 30.08.11, 20:35 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No veď vravím že keď je nejaká kvalitnejšia liga tak je snaha to aj kontrolovať. Ale na publikoch??? To by som kopol do zadku takého admina čo by niekomu zabanoval SteamID lebo sa v chete zobrazilo niečo o 16 bite.
To ani zo srandy nehovor že sa niekde na Steam servere stalo. :-DD To by bola dosť hamba teda, aj keď teraz tam je adminom kde kto.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 9 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia