banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 03.09.10, 16:57 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Zdravim, hrál jsem tak na jendom svru když se nákej týpek zeptal na rozlišení a cross, většina borců z tabulky mu odpověděl že 800x600 a large cross. Tak jsem to další den vyzkoušel jestli je to třeba lepší... Najednou jsem měl skóre 6:0 na dustu a pořád mi padali hedky, pak jsem přepnul zpátky na 1280x1024 a small cross a byl jsem stejná lamka jako dřív (hraju pár dní :)) Je 800x600 vážně nějaký lepší nebo jsem měl jen štastnou chvilku?

PS, stejně s tim hrát asi nebudu páč mě bolej z teho bolej oči :D

PoslaťNapísal: 03.09.10, 19:43 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No ono je to potom tak nejak všetko väčšie, lebo sa do toho rozlíšenia moc nezmestí. Takže keď porovnáš na tom istom displayi 800x600 , 1024x768 a väčšie tak pri 800x600 sú tie hlavy dva krát tak veľké. Ale zase na druhú stranu nemáš taký veľký rozhľad do strán. Nejak tak by som to opísal. Mne 800x600 už monitor nezvládne aj keby som chcel :D sa tak nejak rozmázne, nechce sa mi v tom vŕtať. Záleží na vkuse či sa ti na to dá pozerať.

PoslaťNapísal: 03.09.10, 22:02 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ja neviem hrat nicim inym nez 640 proste ked mam vysie rozlisenie tak mam pocit ze cross sa sprava inak.
skus 640 x medium alebo large ale ideal je podla mna medium...

PoslaťNapísal: 03.09.10, 22:11 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

640 x 480 ? :D To ako vážne? No začínam vás ľutovať.
Na to sa predsa nemôže dať pozerať. Ešte povedz že máš aj 16 bit a začnem uvažovať o zmene nadstavení. Aj keď, ja hrám už pár rokov na jednej guličkovej myši, tak to je asi vec zvyku. :D

PoslaťNapísal: 04.09.10, 02:03 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

graficky si na to zvyknes, hratelen sa to ani neda porovnat z 1024 alebo viac

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia