banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 15.04.11, 20:35 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Ahojte, rád by som navrhol viac nových pluginov do vašich serverov... Hrávam len tu nikde inde a je to tu dosť ,,suché,,...
Tak by som bol rád a možno aj niektorí iní hráči keby sa to viac oživilo napr. s PLUGINMI... Bolo by to zaujímavejšie a zábavnejšie, nebolo by to len začiatok kola a koniec kola bez ničoho, ale bolo by to oživené napr.

VSÁDZANIE NA POSLEDNÝCH DVOCH HRÁČOV
HUDBA NA KONCI KOLA
ZA CAMP, načítavanie - BADCAMPER-
UKAZUJE ČAS ZA KOĽKO VYBUCHNE BOMBA

Zobrazovanie pravidiel serveru pri prihlásení alebo počas hry
PRILEPENIE BOMBY NA KRABICU, STENU
VIDÍŠ KTO NA TEBA POZERÁ KEĎ UŽ ZOMREL
ZVUKY NAPR. headshot,multikill,ultrakill
MOŽNOSŤ /voteban - /votekick

Podľa mňa by niektoré oživili tento server a hneď by sa lepšie hralo... Skúste bol by som rád keby ste niektoré vybrali,bolo by to zaujímavejšie... Môžem vám dať linky na tieto pluginy a poznám ešte nejaké iné ak by ste mali záujem...

Ďakujem... :)

PoslaťNapísal: 15.04.11, 21:24 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

snazime sa, aby tam toho bolo co najmenej...vacsinu z toho, co si tu napisal su otravne programy, ktore nemaju nic spolocne s hrou a aj znacne jednoduchu hru (kde zaciatocnik moze luckom zabit skuseneho) este viac zjednodusuju...proste pre noobov...
ja potrebujem v sluchatkach pocut zvuky hry a hracov, nie nejake debilne zvuky z pluginov alebo ako si tam niekto pusta pesnicky...

okrem toho je strasne otravne, ked sa napajas na server a zrazu to zacne nieco nacitavat...to sa hned odpajam...vacsina ruskych serverov ti takym sposobom do pocitaca nahrava naozaj vselico...

PoslaťNapísal: 15.04.11, 21:26 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Nom nom nom nom. :D
Tie pluginy tam naschvál nemáme, pretože my sme už trošku staršia generácia :-DD .Preferujeme old school style. Mne už vadí mierne aj /me príkaz lebo potom sa mi nejako ľahko dieruje .
Tieto servery majú predstavovať pôvodnú myšlienku tejto hry a zachovať hratelnosť.

1. To sme už mali a wnm, že by to malo moc zmysel.
2. Ten plugin je "vadný". Kemp nieje vôbec zakázaný. Keď to niekto ale nevie tak ho to hodí do spect za AFK, takže to je vyriešené.
3. Teroristi lepia budíky na bomby len vo filmoch. :C To pípanie stačí. Keď niekto nejde tak mu ani tá časomiera nepomôže.
4. Pravidlá sú jasné. Plant/Defus, neachetovať. To netreba vysvetľovať. Jediné extra pravidlá sú nenadávať a nekecať blbosti do mikrofónu, ale na to admin upozorní každého hriešnika než je potrestaný.
5. Načo. :)
6. Len to nie. Jednak to znervózňuje a jednak sa hneď vie že sa admin pozerá.
7. Cez tie zvuky nieje nič počuť
8. Voteban votekick sa akosi nepoužívalo ,lebo lenivosť. Skôr by to odniesli nesprávny hráči. Admin a anticheat porieši.

Vďaka za návrhy *THUMBS UP* ,ale nám to takto vyhovuje.

PoslaťNapísal: 16.04.11, 10:43 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Ok, tak ďakujem za vysvetlenie....

PoslaťNapísal: 17.04.11, 16:21 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

ja sa chcem spýtať ešte :D teamkill bude alebo nebude? ...ešte ma napadlo , že by bolo fajn keď niekto zomre , tak na zemi ostanú jeho hečko , flash , smoke.. :D myslím , že to by bolo ešte fajn ostatné je zbytočnosť

PoslaťNapísal: 17.04.11, 23:51 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Friendly fire nebude lebo potom by bolo treba trošku kôpku pluginov a ujovia hore by sa mohli hnevať že nám tie servery moc papajú. :) Tak preto nie.
Tie granáty neviem, osobne mi to je jedno. :)

PoslaťNapísal: 18.04.11, 10:31 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Alebo toto, lebo keď hrávam na serveroch, tak tam dosť ľudí píše /admin... Pričom im nič neukáže, tak mohli by ste aspoň toto zaviesť, viem že to má aj negatíva ale pomohlo by to...

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=230189

PoslaťNapísal: 18.04.11, 11:30 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

My nechceme aby sa vedelo kedy je admin na servere. :C Na čo to vôbec potrebuje hráč vedieť pokiaľ nemá nekalé úmysly?

PoslaťNapísal: 18.04.11, 13:02 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

a co je prosim ta pozitivna stranka prikazu /admin ??? ze ti to vypise meno admina a ty si vypnes cheaty ? :D

PoslaťNapísal: 18.04.11, 16:08 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

FOXO ako sa volá ten plugin na tie granáty na zemi? :) dáme hlasovanie a uvidí sa ,či?

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia