|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
| Autor |
Správa |
potkan
|
Napísal: 25.09.11, 13:09 |
|
|
|
| Hore |
|
 |
FU!
|
Napísal: 25.09.11, 13:18 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
odporucam stranku www.barnet.sk - vyber notebook bez operacneho systemu, ten si lahko nahodis aj sam, ceny su celkovo radovo okolo 40-50 eur nizsie ako inde, mam s nimi len dobre skusenosti, inak NB som kupoval cca. pred 5 rokmi, bez problemov slape dodnes. Ved porovnaj cenu rovnakeho modelu na alze a na barnete.
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 25.09.11, 18:03 |
|
|
|
to, ze som sem dal linky z alzy, neznamena ze si aj od nich kupim...islo mi hlavne o tie modely notebookov...
a ne diky, o barnet nemam zaujem, kedze maju pobocku iba v KE...to je pre reklamacie velmi zle...elektronika sa kazi rychlo a slovenski obchodnici stale maju kulturu sovietskych krajin, takze pristup k zakaznikovi je taky aky je...
a ten barnet je otrasny, na to ze sa venuju predaju elektroniky maju web horsi ako keby ho urobil nejaky ziak ZŠ prveho stupna pocas hodiny informatiky...
|
|
| Hore |
|
 |
FU!
|
Napísal: 25.09.11, 18:34 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
potkan píše: to, ze som sem dal linky z alzy, neznamena ze si aj od nich kupim...islo mi hlavne o tie modely notebookov...
a ne diky, o barnet nemam zaujem, kedze maju pobocku iba v KE...to je pre reklamacie velmi zle...elektronika sa kazi rychlo a slovenski obchodnici stale maju kulturu sovietskych krajin, takze pristup k zakaznikovi je taky aky je...
a ten barnet je otrasny, na to ze sa venuju predaju elektroniky maju web horsi ako keby ho urobil nejaky ziak ZŠ prveho stupna pocas hodiny informatiky... nuz, tak preplacaj v alze, sharku, nayi...
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 25.09.11, 19:10 |
|
|
|
a ty si nejaky spomaleny alebo co ? precitaj si este raz prvy odstavec v mojom predchadzajucom prispevku...
okrem toho v tej tvojej uzasnej firmicke, ktorej tu robis reklamu nemaju ani jeden model z tych 3, co som sem postol...
niekedy je lepsie u velkej korporacie zaplatit o par euro viac a nemat potom problemy pri reklamaciach ako usetrit par eur v malej predajni, ktora je vzdialena stovky kilometrov od tvojho bydliska a potom pri reklamacii hovno vybavit...
namatkovo som si pozrel niekolko novsich modelov a porovnal ceny na heureke a garantujem ti, ze mi to naslo x obchodov, kde bol tovar lacnejsi ako na barnete a dokonca mali aj kamennu pobocku v BA...
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 26.09.11, 10:21 |
|
|
|
no jo, ten vaio mi tiez akosi unika, na co tam napchaju 4GB RAM, ked tam potom hodia 32bit win...
13ky obrazovky su uz pre mna fakt velke a sorry, ale HP si urcite nekupim, uz nikdy ! tiez nechapem na co, by som si na nom rozsiroval ramku, ja ho nechcem na hranie najnovsich hier a len by to zralo bateriu...
a pohybujem sa v cenovej kategorii do 500Euro...keby som mal viac, tak nad tym nefilozofujem a kupim nejaky z kategorie tych profesionalnych strojov za 1000a viac euro...
nad nejakym modelom lenovo som tiez uvazoval, ale ked tie stroje maju dizajn ako keby to vymysleli niekde daleko v rusku na sibiry...
|
|
| Hore |
|
 |
n070r
|
Napísal: 26.09.11, 14:59 |
|
| Server Admin |
 |
 |
|
http://www.pcforum.sk/nakupna-poradna-vf39.htmlTu mi vždy krásne poradili,skús to tiež Ak nie bral by som asi radšej ten asus ako acer :/ edit: mne sa tie lenová páčia,majú svojský dizajn a nie sú ako každý ntb teraz..leský ako psie gule 
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|