banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 156 ]  Skoč <<  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Správa
PoslaťNapísal: 28.08.10, 22:02 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Hmmm, inak máš OS ten istý alebo tam máš niečo novšie?

PoslaťNapísal: 28.08.10, 22:28 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

mam stale tu vistu hnusnu 32x...musel som firefox prejst na verziu 3.5 ...ta 3.6 mi blbne...musim najprv vypnut vsetky otvorene okna, inak sa nedostanem naspat do minimalizovanej hry... :) blbost ze ???

...no uvidim ako mi pojdu tie nove hry...ci tak ako pred reklamaciou...

PoslaťNapísal: 28.08.10, 22:36 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No ja len že ak bude všetko tak ako to bolo pred tým tak to nemôže len tak z ničoho nič začať sekať keď to pred tým nerobilo.

PoslaťNapísal: 28.08.10, 22:49 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

ved prave to...lenze moze to byt este nieco v nejakom ovladaci...proste nejaky software...ono ked sa iinstaluje vista...tak to musi tahat 2 rocne aktualizacie...a teraz som kukal, ze microsoft visual C++ je z roku 2005...a si pamatam ze tie nove hry si instalovali nejake vlastne tieto MV C++ ...ale dost silno pochybujem ze to bude v tom...

fakt nechapem ako mi moze sekat 200 rocna hra...a dalsia nesla ani spustit, to hadze nejaky error...

este som zabudol ze ti idioti polski mi samozrejme nainstalovali slovensku vistu, lebo som zo slovenska ze ? ale vobec im nevadi ze mam cesky notebook aj klavesnicu...

PoslaťNapísal: 29.08.10, 13:10 
Majiteľ csko.SK
Majiteľ csko.SK
Obrázok užívateľa

Tú hlístu odtiaľ vyhoď a máš po probléme :D

PoslaťNapísal: 01.09.10, 16:51 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No byť to na mne, fakt to odtiaľ vytento! Legálne nelegálne, pokiaľ to nutne nepotrebujú tam mať k reklamácií tak fuk ho preč! Preto kupujem zásadne bez OS. Ešte si platiť licenciu niečoho čo nechcem (no zadarmo to tam NIKDY nieje ak to má logo Mrkvosoft, oni si to obchodníci niekde zaúčtujú.)

Ak na to jestvujú nové ovládače na Win 7 64 tak by som tam dal ten. Na 64 bit sa skôr či neskôr prejde a tak sa aj budem musieť vzdať krásneho XPčka. Že "To by už mělo chcípnout ty XPčka" sa vyjadril jeden nemenovaný IT odborník z computeru. :O :O

Ak ale výrobca tvojho noťasu nevydal oficiálne ovládače tak tam fakt daj radšej to XP. Bežať pod tzv "drivers" od Mrkvosoftu... Tak úžasné že ani tá naj grafika nezvládne snáď ani Flash animáciu. Vista to bol úplne prúser. Win7 nieje podla mňa o nič lepší, ale aspoň zalepili zopár dier. Zlaté XPčka...

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 156 ]  Skoč <<  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia