banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 04.02.12, 22:17 
Obrázok užívateľa
mam 64 bitove csko a nainstaloval som ho a zmenil som z 16 bit na 32 bit a potom mi nahodilo fatal error a preinssaloval som cs asi 5-krat a nejde mi vkuse

PoslaťNapísal: 04.02.12, 22:25 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

64 bitove csko? :D

PoslaťNapísal: 04.02.12, 22:26 
Obrázok užívateľa
hej lebo mam 64 bitovy operacny system

PoslaťNapísal: 04.02.12, 22:35 
Obrázok užívateľa
ved a poradite co mam urobit abymi to slo???

PoslaťNapísal: 05.02.12, 00:23 
Skúsený
Skúsený
Obrázok užívateľa

nerozumie sa tomu tak sa z toho nemusíš smiať cikan

takže aby si nebol z toho debil, tak win je 64bit, csko 64bit nie je iba 32, ale neboj to ide aj tak

menil si aj rozlíšenie?? alebo len tú kvalitu farieb zo 16 na 32??
a vypísalo iba ten fatal error alebo aj niečo iné??

PoslaťNapísal: 05.02.12, 03:55 
Obrázok užívateľa
Nainštaluj si CSko od Cservers.cz .Dám ty aj link na stiahnutie .:slunecnice.cz a do hladaj napíš counter strike.!

PoslaťNapísal: 05.02.12, 10:06 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

na cs je najlepši xp profess :D

PoslaťNapísal: 05.02.12, 14:55 
Obrázok užívateľa
no zmenil som zo 16 na 32 a potom mi vyhodilo fatal error a vnom bolo pisane toto matedata file missing or demaged [-1] ale mne nejde hocijake csko lebo ked som si stahoval nejake cska tak mi napisalo toto available memory less than 15 MB!!! -1217552384 a potom som stahoval csko odtialto http://www.uloz.to/10077281/counter-strike-1-6-100-wi7-64-bit-internet-boty-by-sakr-rar a stiahol som ho a islo mi to asik mesiac a pital som sa kamarata ze 16 bit je uz zakazane a zmenil som to na 32 a potom mi vypisalo fatal error a odvtedy mi to uz nejde

PoslaťNapísal: 05.02.12, 15:23 
Skúsený
Skúsený
Obrázok užívateľa

16 bit nie je zakázaný, nik ti to zakázať nemôže, je to štandartné nastavenie cska a na tarších PC to nepotiahne 32

no áno je jedno aké csko tam nahodíš, stále ti to teraz bude vyhadzovať, je to preto, že ti ostali nastavenia uložene v PC, tj. že ostali nejaké súbory a asi to je aj v registroch nie som si istý

odinštaluj CS, vymaž všetky súbory čo ti ešte ostali, aj čo sú skryté (ovládací panel, možnosti priečinka- karta zobrazenie- a tam nájdi zobrazovať skrýté súbory, priečinky... toto zaškrtni, daj ok)

potom hľadaj zložku CS aj v C:\Users\tvoje konto\AppData niekde tam bude asi v Local, neviem už presne ako to je pri NS a tiež vymaž čo tam nájdeš k CS všetko
nahoď si aj ccleaner spusti v ňom čistič potom aj registre, daj premazať čo ti nájde, trochu ti to aj vyčisti PC ;)

po tomto všetkom skús nahodiť csko odznova, dúfam, že to pôjde a už nemeň na 32 bit ;)

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 9 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia