Jako lidi delate si ze mne prdel ???? ja se napojim na dust2 only srever jakoze fakt napojim dam si jeden kill a uz pernament, cheating ??? Abych to upresnil napojil sem se na server, rushl sem jsem stred za CT a neakej terorista udelal to same, predpokladam ze to byl admin a zacal po me strilet s famasu a zabihat k zelene krabici. Ja jsem prisel ke krabici, kdyz sem vedel ze tam je tak sem zacal dirovat a zabil sem ho.. co je na tom ? Delate si prdel uz s timhle ?
Vypis z console:
[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : venomoff [AMXBANS] Reason : ' Cheating ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.csko.sk [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32718203 ' [AMXBANS] Your IP : ' 85.71.180.178 ' [AMXBANS] =======================================
ja sám som na teb a upozornil tu je z mojej konzoli
Citácia:
Navi markeloff is joining the Counter-Terrorist force profi LAMA killed cmoud/cy with sg550 [SUTAZ] Prvy hrac v ranku do 31.12.2011 ziskava STEAM ZADARMO!!! -> www.csko.sk *** profi LAMA killed Pz with a headshot from sg550 *** .Nikko : caf caf
.Nikko killed Na`Vi Zeus /A/ with ak47 F4lu5K_THC! is joining the Terrorist force Pz : cc
Mohamed : ze frajer :d
profi LAMA killed /CAS/ - Ghost Rider F.B.I with sg550 Na`Vi Zeus /A/ dropped Na`Vi Zeus /A/ has left the game *** profi LAMA killed .Nikko with a headshot from sg550 *** *DEAD* Pz : /hp
[PTB] Prebieha kontrola timov. [PTB] Prehadzujem hraca Pz k Policajtom * Navi markeloff changed name to venomoff [Pro.Play]Marko : profi lama whh
venomoff killed F4lu5K_THC! with m4a1 profi LAMA : /rankstar
Pz (RADIO): Fire in the hole! 'venomoff' has been PERMANENTLY
nie som admin ani nič ale ja by som to neriešil viac boli ste tam dvaja aj Na`Vi Zeus a potom čo si dostal ban, hneď zdrhol aj on takže vyhovárať sa na stiahnutý config je hlúpe a dosť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre