banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 11.06.09, 18:52 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Aká hra vás najviac nudila?
podľa mňa je najhoršia delta force a dosť ma sklamala aj hra bad boys a tiež LOTR Conquest.

viac ma ich nenapadá ale tieto boli asi najhoršie...

PoslaťNapísal: 11.06.09, 18:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

urcite to bolo ford racing 2 a 3
kupil som si originalko za 150 sk a ta hra bola tak blba ze as...
ale aj tak som mal stastie.
kamos nato nadaval este viac. on si kupil originalko az za 300sk :D

PoslaťNapísal: 17.06.09, 17:09 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

delta force umna...nudil som sa dosť

PoslaťNapísal: 23.06.09, 01:20 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

najhorsia hra??? myslim ze to sa ani neda vybrat...momentalne ich vychadza tak strasne vela a tak hroznych...vsetky su jak cez kopirak...ja nechapem aj ako vobec mozu do toho vrazit take prachy a potom to vydat s takymi bugami. Okrem toho vychadzaju hry ktore nemaju niektore veci, ktore uz boli v hrach pred 5 a viac rokmy. Ohromne HW naroky a pritom je to totalna sracka, ktora nestoji ani za stiahnutie z netu....

Co sa posledny rok zacalo objavovat a co ma dost sklamalo, su pomerne silne mena hier ktore vyjdu najprv na konzolu a potom az na PC...a tie ich konverzie su absolutne otrasne.

PoslaťNapísal: 23.06.09, 20:47 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

potkan píše:
Co sa posledny rok zacalo objavovat a co ma dost sklamalo, su pomerne silne mena hier ktore vyjdu najprv na konzolu a potom az na PC...a tie ich konverzie su absolutne otrasne.

Tak aspoň z niečim s tebou môžem súhlasiť. Grafika je na konzolách fajn (Aj keď len preto lebo výrobca hry sa nemusí serkať s kompatibilitou a presne vie aké výkon bude HW mať... :pwnd: )
,ale hratelosť sa blíži k 0%. Nejaká tá mlátička je fajn, ale keď príde na poriadnu prestrelku, a stlačeným jedného čudlíka hráč zalezie, stlačeným druhého sa vykloní a stlačením tretieho mu to samo zameria nepriateľa tak to je koniec hráčskym schopnostiam. Klasická ukážka napríklad The Godfather...... (Skvelý príklad, prečo nepodporovať trh nákupom konzoly... )

A keď sa to s rovnakým herným systémom a ovládaným presunie na PC tak vám je myška doslova nanič...... kamera si robí aj tak čo chce. *FIGT4*

PoslaťNapísal: 25.06.09, 00:38 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Dost ma sklamala hra James Bond-Quantum of Solace fakt ze ma sklamala! ale ako bolo napisane vyssie teraz vychadzaju strasne prepadaky

PoslaťNapísal: 25.06.09, 02:23 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

a co cakas...este som nevidel dobru hru urobenu podla filmu :D

a foxo strielacky na konzoly su absolutne onicom...to je jasne...aj strategie...ale konzolky maju strasny potencial co sa tyka tych noviniek...ako ja neviem...guitar hero, karaoke, tancovanie, tie vselijake wii ovladace co su...a samozrejme rozne akcne hry z 3osoby a adventury kde pouzivas rozne komba...tak to napr. na PC ja vobec nedokazem hrat. A dobre je aj to ze mozes hrat s kamosmi alebo proti nim priamo v izbe...a nemusis prenasat comp...a kazdy je na tom rovnako...nikto nema vacsi monitor...a lepsiu mysku :) kazdopadne PC stale dominuje aspon podla mna...samozrejme aj na xbox, ps3, wii atd. sa najde zopar hier fakt skvelych, ktore na pc ani nikdy nevyjdu...ale nevyhodim 10litrov na konzolu ked chcem hrat 1-2 hry :D ...ja osobne preferujem napr. PSP...si ho asi kupim teraz cez leto...sa mi zda fajn ze tam mozes hrat hry...a je to aj mp3 prehravac...a aj filmy mozes kukat...este keby tam dali telefon a TV... :D casto cestujem a uz ma nebavi sa kukat von oknom alebo vlacit tazky notebook... takze v tom vidim potencial konzoliek... ;)

PoslaťNapísal: 26.06.09, 15:48 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

no myslim si ze urobili aj dobru hru podla filmu priklad Pan Prstenov

PoslaťNapísal: 26.06.09, 16:00 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

sam si to povedal...dobra = 3 = C = priemer....LOTR strategia bola priemerna...mala chyby...a neprisla s nicim novym...ale mala aj celkom fajn hratelnost...a dala sa zahrat s kamosmi po sieti... :) ale nepriniesla nic nove....

PoslaťNapísal: 26.06.09, 18:17 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Len ja nehovorim o strategii ale o RPG hre

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia