a co cakas...este som nevidel dobru hru urobenu podla filmu
a foxo strielacky na konzoly su absolutne onicom...to je jasne...aj strategie...ale konzolky maju strasny potencial co sa tyka tych noviniek...ako ja neviem...guitar hero, karaoke, tancovanie, tie vselijake wii ovladace co su...a samozrejme rozne akcne hry z 3osoby a adventury kde pouzivas rozne komba...tak to napr. na PC ja vobec nedokazem hrat. A dobre je aj to ze mozes hrat s kamosmi alebo proti nim priamo v izbe...a nemusis prenasat comp...a kazdy je na tom rovnako...nikto nema vacsi monitor...a lepsiu mysku

kazdopadne PC stale dominuje aspon podla mna...samozrejme aj na xbox, ps3, wii atd. sa najde zopar hier fakt skvelych, ktore na pc ani nikdy nevyjdu...ale nevyhodim 10litrov na konzolu ked chcem hrat 1-2 hry

...ja osobne preferujem napr. PSP...si ho asi kupim teraz cez leto...sa mi zda fajn ze tam mozes hrat hry...a je to aj mp3 prehravac...a aj filmy mozes kukat...este keby tam dali telefon a TV...

casto cestujem a uz ma nebavi sa kukat von oknom alebo vlacit tazky notebook... takze v tom vidim potencial konzoliek...