|
|
|
Stránka 1 z 6
|
[ Príspevkov: 57 ] |
Skoč 1, 2, 3, 4, 5, 6 >> |
| Autor |
Správa |
desann
|
Napísal: 08.06.09, 20:30 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
|
aká je najlepšia hra čo ste kedy hrali?
_________________ -žiadosti o adminstvo ignorujem, adminov si vyberáme sami -klan nehľadám -na ICQ píšte hneď k veci, ak neodpíšem znamená to že nemám čas
|
|
| Hore |
|
 |
desann
|
Napísal: 09.06.09, 15:32 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
|
aké napr?
_________________ -žiadosti o adminstvo ignorujem, adminov si vyberáme sami -klan nehľadám -na ICQ píšte hneď k veci, ak neodpíšem znamená to že nemám čas
|
|
| Hore |
|
 |
tomio
|
Napísal: 09.06.09, 16:33 |
|
| Majiteľ csko.SK |
 |
 |
|
Moc som ich nehral  čiže csko 1.6 
_________________ Majiteľ. Snažím sa aby všetko išlo ako má. Otázky zasielajte na csko.sk[zavináč]gmail.com
|
|
| Hore |
|
 |
FOXO
|
Napísal: 10.06.09, 16:41 |
|
|
Hral som všeličo, v posledom čase to nejak fušujem Ale asi naj vec bola Mafia  Nič podobné som od vtedy nevidel. Je to elita, a ten príbeh 
|
|
| Hore |
|
 |
desann
|
Napísal: 10.06.09, 16:54 |
|
| Nováčik |
 |
 |
|
|
súhlasím. mafia mala fajn príbeh
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 6
|
[ Príspevkov: 57 ] |
Skoč 1, 2, 3, 4, 5, 6 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|