banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 57 ]  Skoč <<  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Správa
PoslaťNapísal: 02.08.10, 23:10 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Ahoj,

Od 4. třídy hraju MU Online. :) Teď hrávám na českém serveru DaemonicMU, ale moc už nehrávám. Přece jenom už to hraju xlet a už mě to omrzelo..

PoslaťNapísal: 04.08.10, 13:12 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

tak to je fakt sila...ked este idete aj cenzurovat moje prispevky, za to ze mu poviem, ze ked hrava s cheatami tak to kazda hra za chvilu bude nudna...rovnako ako CS hral s wallhackom...

Kód:
Nie, cenzúroval som príspevky ktoré prišli po tom čo si napísal. Napríklad takého dr.notora.. Niečo v tom zmysle že "vyrývaš stále dokola to isté ako malé decko". Začalo sa to tu meniť na úplne inú tému, tak som to trochu usmernil. Naozaj by som bol vďačný keby ste to neriešili v tejto konkrétnej téme... Rád by som si tu prečítal o naj hrách a nie nejaké ústne súboje. Môžeme to tu skončiť?
FOXO

PoslaťNapísal: 21.08.10, 22:36 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

potkan: vzdy som chcel hrat wow :D a to sa priznam ze iba chcel a za cely cas co je vonku som ho hral iba jeden krat...som bol asi lvl 1 a zabijal som diviaki....som to porad odinstoloval :D kazdy hovori ze wow je strasna strata casu ze sa na to tak clovek zmota ze sa z neho stane strasny no-lifer *GAMER* :-/

PoslaťNapísal: 23.08.10, 08:53 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

CS je dobra hra a najme tento server csko :D *KILL2* :pwnd: :pwnd:

PoslaťNapísal: 24.08.10, 01:16 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

ked to hraju vsetci tvoji kamarati, tak to naopak dokaze rozsirit tvoje socialne kontakty a uroven vztahov...hlavne ked hrate spolu. WoW je hra nekonecnych moznosti, az po par mesiacoch hrania som zistoval ake zaujimave veci sa tam daju robit...sa tesim teraz na novy datadisk co vyjde v zime. Znova zacnem hravat po 2 rokoch...

PoslaťNapísal: 24.08.10, 09:04 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

co takto call of duty 1,2,3,4,5,6 Odporucsm 2 4 a 6 to su najlepsie verzie call of duty!

:pwnd: *KILL2* *KILL2* *THUMBS UP*

=========MaSe7o========== *FIGT2*

PoslaťNapísal: 12.10.10, 12:26 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tak momentalne naj hra pre mna Assassin creed 2 je to ina pecka, odporucam ak ste to este nehrali! *THUMBS UP*

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 57 ]  Skoč <<  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia