|
|
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 16 ] |
Skoč 1, 2 >> |
| Autor |
Správa |
|
Mawerick
|
Napísal: 22.04.11, 16:42 |
|
|
|
|
chcel by som sa spytat ci mate nejaku formu poziadania o admin prava? ak nie tak skusim podla seba: Zdravím, Bol som dlho hlavným adminom na gamesplace a mnoho som sa tu naučil, či už s pawnom, databázou alebo linuxom, len portál nám už dlhšiu dobu išiel dole vodou, kvôli návštevnosti, a že majitelia sa o to prestali starať. Tak si hľadám svoje útočisko inde. Hrával som od panoramixov, cez rôzne NS servery, ale najviac sa mi zapáčilo u Vás, preto už niekoľko mesiacov hrám len na vaších serveroch. CSko som začal hrávať ako 9-10 ročný, ešte na verzií 1.0 kde sa dalo zrýchlovať na bhope, mal som nespočetne veľa 4fun clanov, a pár serióznejších (to sa chodilo o 2 v noci do herne na zapasy, kde sa platilo 30 halierov na hodinu). Od Marca 2011 už nie som teenager(20r.), Steam mám bohužial len pár mesiacov . Myslím, že by som sa sem ako admin hodil, som flegmatik a veľmi ťažko ma niekto dokáže vytočiť, naštvať. Vždy som bany udeloval s chladnou hlavou a s dôkazom, ak by sa prišiel niekto sťažovať o neprávom udelený ban. Aktívny som denne najmenej 6 hod. Ak teda potrebujete na určité servery posilniť aktivitu adminov, tak sa toho s radosťou ujmem, Ak ma nevezmete, nič sa nedeje, budem držať palce normálnejším ľudom, nech aspon oni práva dostanú. Portál ide dopredu a správnym smerom. Ďakujem..
edit:// Username: mawerick432
|
|
| Hore |
|
 |
FOXO
|
Napísal: 22.04.11, 18:55 |
|
|
No bol son teraz na servere 9 hodín a 37 minút a ani som ta nezazrel.  Ani ten nick mi vôbec nič nehovorí... Adminov si vyberáme sami a keďže ta vôbec zatiaľ nepoznám tak ti poviem nie. 
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 22.04.11, 18:59 |
|
|
|
adminov je zatial dost..najprv treba naplnit clasic a deathmatch ludmi...
Naposledy upravil potkan dňa 22.04.11, 19:13, celkovo upravené 1
|
|
| Hore |
|
 |
FOXO
|
Napísal: 22.04.11, 19:00 |
|
|
|
Keď nechcú, poďme hrávať only classic?
|
|
| Hore |
|
 |
DoK7oR
|
Napísal: 23.04.11, 20:52 |
|
|
|
Ja by som na classic chodil v pohode, a keby sme sa tam stretli par adminov po kope, tak by sa naucili aj iny chodit si myslim. A po case by bolo aj tam plno...... a len tak mimo..co je s dd2 ??
_________________ Aj tak Vás všetkých zabanujem!!!
|
|
| Hore |
|
 |
DoK7oR
|
Napísal: 23.04.11, 21:59 |
|
|
Uz nejde ziadny  Aaaa uz idu vsetky 
_________________ Aj tak Vás všetkých zabanujem!!!
|
|
| Hore |
|
 |
FOXO
|
Napísal: 24.04.11, 12:20 |
|
|
No neviem neviem, uvidíme.  Keďže predaj VIP nejako nehrozí tak som uvažoval o založený skupiny ako "verný fanúšik" ,tak ako mám ja "server admin " a dať nejaké výhody, že by sem sa vám odvďačili  Ešte na tom popracujem, musím sa s tomiom dohodnúť.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 16 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|