banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 27.07.11, 17:29 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Zdravím nie som žiadny začiatočník v csku. Prelistoval som na internete veľa stránok ako zvýšiť fps.

Mám len 30 fps a niekedy menej.

Mám 4 jadrový Asus proc. Intel i3 2,27
ddr 3 3 gb
grafika Intel graphics media accelerator hd

postup uvedený na nastavenie konzoli som spravil, aj som som prehodil súbor grafiky čiže toto všetko som spravil vid http://csko.sk/ako-si-zvysit-fps-na-100/70

Os mám Windows 7 všetko je vo výkone všetky možné nastavenia dostupné mne ako užívateľovi.

Mám aj oficialný steam cska aj napriek tomu mám žalostne málo fps neviete v čom je problém kde mám hladať riešenie za pomoc

Ďakujem ;)

PoslaťNapísal: 27.07.11, 18:12 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Hm na sedmičke neviem či to podľa toho návodu bude fungovať, toho času ešte nebola vydaná. :) keďže mám stále ja XP na kopme tak neporadím .

PoslaťNapísal: 27.07.11, 22:56 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

ja mam win 7 a myslím že brat to nastavil podľa vašich nastavení čo tu máte ale skus na nete nájsť ešte iné a fakt len skúšať a skúšať

PoslaťNapísal: 27.07.11, 23:40 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Mas len niske fps ??? ci aj raz za cas ti to sekne/lagne ??

PoslaťNapísal: 28.07.11, 21:44 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

AJ nízke fps aj mi to lagne na 2 sekundy, že som úplne bezmocný.

PoslaťNapísal: 28.07.11, 22:33 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Co mas za net konkretne aku rychlost netu mas ????

PoslaťNapísal: 28.07.11, 23:18 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

http://speedtest.net/

napíš nám sem hodnoty čo ti ukáže

PoslaťNapísal: 29.07.11, 14:35 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ALe problém je že aj proti botom mám také nízke fps... Nerozumiem tomu...

Test rýchlosti netu : Ping 34 ms

Download 2,44 Mbps
Upload 0,38 Mbps

PoslaťNapísal: 29.07.11, 14:44 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Počuj,skús si preinštalovať csko..csko + patch stiahni s tejto stránky nainštaluj to všetko podľa toho popisu a skús to ,neverím,že keď to spravíš FPS sa ti nevylepší :D

PoslaťNapísal: 29.07.11, 18:51 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ale to bude tým že to proste ten stroj nevie. 4 jadrá, no to csko nemá šajnu čo si s tým počať... :) Na niečo také to nieje stavané. Daj dedovi formulu a tiež sa s ňou nepohne.
Treba vypnúť všetky super puper nové veci ktoré optimalizujú výkon/grafiku. Začal by som tým že by som vypol všetky technológie ktoré šetria energiu podtaktovaním výkonu.
Po zapnutí cska spustiť správcu úloh (taskmgr.exe), pravím cvak na hl.exe a pozrieť sa či má prioritu na "nodmálna", nadstaviť afinitu (kedysi to prekladali ako spraženie procesora... :D ) iba na jedno jadro, povedzme jadro 0. Tým sa odstráni problém prepínania výkonu medzi jadrami keďže to csko nedokáže a nové ovládače s tým nemusia počítať.
Ak to robil procesor tak to pomôže.
Ak to robí grafika čo je asi pravdepodobnejšie tak treba vypnúť všetko čo csko zase nevie. Niekde objaviť nadstavenia grafiky (mohlo by sa dať nadstaviť grafiku aj pre každú konkrétnu aplikáciu aby si to nemusel stále prestavovať) a vypnúť všetko čo netreba. antialiasing, antizotropné vyhladzovanie, filtrovanie textúr, optimalizácia na úrovni vlákien, trojité ukladanie do medzipamäte, vertikálna synchronizácia. Pokiaľ je to nadstavené na "ovládané aplikáciou" tak to pri csku prepnúť na vždy off.
To sú slohy. :) Treba len postupne vypínať čo sa dá a určite nejaká súčasť directx11 ktorú csko nevie znižuje FPS. Ale nájsť ktorá to je šlamastika.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia