banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 28.07.11, 21:15 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

preposielam sem svoj problem z ineho fora, snad mi poradi niekto tu...

mam novu telku, konkretne tuto
http://led-televizory.heureka.sk/hyunda ... e/#section

a chcel by som ju prepojit s mojim notebookom cez HDMI, kupil som si kabel, zapojil do TV a do PC, ale akosi sa nic nestalo... :( skusal som aj prepinat rezimy obrazovky na notebooku ale nic, TV stale pise ze "ziaden signal"...

cez VGA mi to prepojit islo...

viete nejako poradit ?

a notebook mam tento, prepajat ho cez HDMI s niecim som nikdy este neskusal...
http://www.predajpc.com/notebook/produc ... EA%29.html

/akurat som skusal tu telku cez HDMI prepojit s inym notebookom a uz to ide, ale obraz aj zvuk na TV su strasne nekvalitne, mi to pripada ako keby to islo len na 8bitov alebo tak nejak podobne to vyzera...

//uz to ide, neviem co s tym bolo, ked som to zapojil este raz, tak uz mi ide kvalitne obraz aj zvuk...z mojho PC to ale stale absolutne nejde, bud to bude tym windowsom, alebo mozno mam nieco pokazene.
Tento notebook som uz mal asi 4krat na reklamacii, naposledy pred rokom a miesto toho, aby mi vratili peniaze, tak radsej kompletne vymenili cely hardware, kedze nevedeli zistit co s tym je...jedina povodna suciastka, ktora mi zostala v starom pc je asi len ten obal...
a kedze som HDMI nepouzival, tak som asi az teraz zistil, ze s tym nieco je...

aj ked neviem, ten HDMI vstup je cez grafiku a ta funguje...
je mozne, ze je ten HDMI vstup nejaky blokovany alebo neaktivny ?

PoslaťNapísal: 28.07.11, 22:27 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Dosť možno treba nejako prepnúť výstup grafiky na notebooku na HDMI. Jelikož to musí prenášať aj zvuk tak by bolo celkom rozumné keby to tá grafika nepočítala keď to zrovna nepoužívaš. Pri skúške s anj bol rovnaký problém s HPčkom, mali tam nakódenú ikonku "aktivovať HDMI výstup". Jelikož sa mi ale zrovna nechcelo predvádzať a hučal som po nich že nech to zapoja na VGA tak neviem ako to nakoniec vyriešil... :D
1. Nemáš na Fkách nejaký čudlík pre zmenu monitor/externý monitor? Myslím tzv "Fn" skratky. Po každom prepnutí počkať pár sekúnd.
2. Skúsil by som pozrieť nadstavenia grafiky ale nezdá sa mi že by sa to malo robiť týmto spôsobom
3. Aktualizovať ovládač. Teoreticky ak máš nejaký starý ,čo sa mi ale pri tebe nezdá, nemusel by HDMI vedieť.
4. Nič ďalšie ma nenapadá páč HDMI nepoužívam. :d

PoslaťNapísal: 29.07.11, 00:24 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

na to prepinanie absolutne nereaguje a telka nezaznamenava signal, pc nezaznamena ze sa k nemu cez hdmi pripojila telka...proste ako keby ta hdmi diera ani nesla...

pozeral som sa na to aj v ovladaci nvidie a tam nic take nieje, je tam o externych monitoroch, ale ziadna aktivacia alebo podobne...je to rovnake, napojim cez VGA, nvidia program to hned ukaze...napojim cez HDMI a nvidia program nic nezaznamena...

PoslaťNapísal: 29.07.11, 15:52 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ja pouzivam hdmi a ide uplne v pohode, nemusim nic prepinat, iba telku na dany vstup ale na PC nic, takze to bude asi tam problem.....

PoslaťNapísal: 29.07.11, 23:34 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

You zrovna som netrafil klávesovú skratku. :D , skús windows button+x . Vyskúšaj poprepínať.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia