Mne to robí presne to isté, aj tie rýchlosti sú rovnaké...

Náhodička. Nijako som to nevyriešil, asi to bude "ne"kvalitou pripojenia, už sa aj obzerám po novom ale na Slovensku..... Ešte tam kde mám trvalé bydlisko... Ďúra sveta. Uvažujem nad odchodom do Kanady.

Sem tam pomôžu blbosti ako ukončiť všetky procesy čo vyťažujú CPU alebo net- antivirus, utility ku grafike, doske, preinštalovanie cska alebo prekvapivo môžem doporučiť namebench od google:
http://code.google.com/p/namebench/Otestuje rýchlosť DNS servera, možno ti nájde lepšiu voľbu ale hlavne vyrobí hromadu spojení ,vyťaží linku a osobne mám pocit že vzhľadom na hromadu požiadavkov ta to musí riešiť na úkor ostatných účastníkov siete a tak trochu ich možno odstaví bokom aby stíhali tvoje spojenia. Alebo to pomôže preto že len zamestnáš server. Nevedno ale prekvapivo to u mňa funguje a aj ping zlezie dole. Vyskúšaj, za pár klikov nič nedáš.
To notor:
Ja som skúšal a prestali odpovedať na moje maily....

Neni pomoci na Slovensku, tu sa na spotrebiteľa kašle. Ešte keď ti telefón zdvihne nejaká slečna ktorá netuší o čom je reč, no a keď tam ešte zájdeš a vidíš slečnu, no vynadaj jej.... Hodí pár natrénovaných póz, posľubuje a si odzbrojení.