banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 08.06.11, 12:49 
Obrázok užívateľa
Zdravim ,
Pls help s cskom ..Mam lagy no su to lagy take ze kazdych 10-15 sec mi skoci ping .. ale ide o to hlavne ze ked ten lag je tak ked dam net_graph 3 ukaze loss (packet) 20-30 neviem to optavit skusam som nastavovat raty atd .. ale stale nic

Obrázok

PoslaťNapísal: 08.06.11, 14:03 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Neskúšal si sa rozprávať o tomto probléme s tvojím providerom?

PoslaťNapísal: 08.06.11, 14:19 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Mne to robí presne to isté, aj tie rýchlosti sú rovnaké... :D Náhodička. Nijako som to nevyriešil, asi to bude "ne"kvalitou pripojenia, už sa aj obzerám po novom ale na Slovensku..... Ešte tam kde mám trvalé bydlisko... Ďúra sveta. Uvažujem nad odchodom do Kanady. :D
Sem tam pomôžu blbosti ako ukončiť všetky procesy čo vyťažujú CPU alebo net- antivirus, utility ku grafike, doske, preinštalovanie cska alebo prekvapivo môžem doporučiť namebench od google:
http://code.google.com/p/namebench/
Otestuje rýchlosť DNS servera, možno ti nájde lepšiu voľbu ale hlavne vyrobí hromadu spojení ,vyťaží linku a osobne mám pocit že vzhľadom na hromadu požiadavkov ta to musí riešiť na úkor ostatných účastníkov siete a tak trochu ich možno odstaví bokom aby stíhali tvoje spojenia. Alebo to pomôže preto že len zamestnáš server. Nevedno ale prekvapivo to u mňa funguje a aj ping zlezie dole. Vyskúšaj, za pár klikov nič nedáš.

To notor:
Ja som skúšal a prestali odpovedať na moje maily....:D Neni pomoci na Slovensku, tu sa na spotrebiteľa kašle. Ešte keď ti telefón zdvihne nejaká slečna ktorá netuší o čom je reč, no a keď tam ešte zájdeš a vidíš slečnu, no vynadaj jej.... Hodí pár natrénovaných póz, posľubuje a si odzbrojení.

PoslaťNapísal: 09.06.11, 11:13 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tebe by to snad nemalo vadit nie???

Ja som si vzdy myslel ze si na chlapcov :D :D

PoslaťNapísal: 09.06.11, 15:44 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

FOXO píše:
Mne to robí presne to isté, aj tie rýchlosti sú rovnaké... :D Náhodička. Nijako som to nevyriešil, asi to bude "ne"kvalitou pripojenia, už sa aj obzerám po novom ale na Slovensku..... Ešte tam kde mám trvalé bydlisko... Ďúra sveta. Uvažujem nad odchodom do Kanady. :D
Sem tam pomôžu blbosti ako ukončiť všetky procesy čo vyťažujú CPU alebo net- antivirus, utility ku grafike, doske, preinštalovanie cska alebo prekvapivo môžem doporučiť namebench od google:
http://code.google.com/p/namebench/
Otestuje rýchlosť DNS servera, možno ti nájde lepšiu voľbu ale hlavne vyrobí hromadu spojení ,vyťaží linku a osobne mám pocit že vzhľadom na hromadu požiadavkov ta to musí riešiť na úkor ostatných účastníkov siete a tak trochu ich možno odstaví bokom aby stíhali tvoje spojenia. Alebo to pomôže preto že len zamestnáš server. Nevedno ale prekvapivo to u mňa funguje a aj ping zlezie dole. Vyskúšaj, za pár klikov nič nedáš.

To notor:
Ja som skúšal a prestali odpovedať na moje maily....:D Neni pomoci na Slovensku, tu sa na spotrebiteľa kašle. Ešte keď ti telefón zdvihne nejaká slečna ktorá netuší o čom je reč, no a keď tam ešte zájdeš a vidíš slečnu, no vynadaj jej.... Hodí pár natrénovaných póz, posľubuje a si odzbrojení.

Tak ja neviem FOXO asi len ja mám dobrého providera, predvčerom ti tiež skákal ping na serveroch napísal som mu maila ,rozprávali sme sa o tom ,nepomohlo tak som mu zavolal ,včera tu bol...nezistil problém ,tak mi len ZADARMO opakujem ZADARMO zvýšil rýchlosť pripojenia internetu...a už to ide ako hodinky :)

PoslaťNapísal: 09.06.11, 20:53 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No páč notor keby si sledoval tarify svojho proviera tak ich každého pol roka mení .Typujem že tvoje pripojenie tam medzi časom v cenovej hladine zmenili na iné tak im to bolo jedno. :) Ale áno, máš pravdu. Títo moji sú brzda Slovenského internetu.

DoK7oR píše:
Tebe by to snad nemalo vadit nie???
Ja som si vzdy myslel ze si na chlapcov :D :D

:D Tak neviem, nakoniec sa možno budeme musieť rozviesť... :D

PoslaťNapísal: 10.06.11, 13:36 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Sledujem FOXO :D cca každého pol roka mi upravujú net za rýchlejší aby som bol v rovnakej cenovej hladine..Lenže tento krát ho zdvihli o dosť :)

PoslaťNapísal: 10.06.11, 21:19 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No dneska som tam bol a ani faktúru som nemohol zaplatiť lebo tam teta s fakturačného nebola. No čo toto jeeeeeeee. :D

PoslaťNapísal: 11.06.11, 12:08 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

:-DD a ja som si myslel ze si clovek moderny. Ale asi nie ked chodis faktury platit po svojich :D :D

PoslaťNapísal: 11.06.11, 12:37 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Only kesh, ani konto v banke nemám.... :-DD Všade samé bandy zlodejské. *FIGT4*

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia