banner
spacer

Pozor !

Pozor !
Ak v deme nebude zachytený príkaz amx_ip demo bude neplatné !

=> Návod ako natočiť demo<=

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 17.09.11, 21:45 
Obrázok užívateľa
Dobrý den csko.sk Dnes na Vašem portálu, byl hackerský klan OneFrag mají Aimbot a WH nicky S N I P E R a Mooneyez nebo nějak tak díky .. možná nic neměli ale ze 100 pokusů 99 hs i přes flashe díry atd.. trošku divné.. ze záhadného důvodu, se mi na novém PC netočí dema .. díky alespon za přečtení ..

masacRe

PoslaťNapísal: 18.09.11, 09:25 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ahoj, sú to profesionálny steam hráči podľa môjho názoru :)

Nič nemajú sú proste len dobrý

http://stats.wtf.sk/dust2/player.php?id ... &vstart=40

PoslaťNapísal: 19.09.11, 01:09 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

teamspeak by som zrovna ako cheating nenazval :) :)

PoslaťNapísal: 19.09.11, 08:34 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

n070r píše:
Ahoj, sú to profesionálny steam hráči podľa môjho názoru :)

Nič nemajú sú proste len dobrý

http://stats.wtf.sk/dust2/player.php?id ... &vstart=40

co je na tom profesionalne, ked idu na pub a radia si pozicie hracov na teamspeaku?? pridem na server s 4 ludmi, hodime sa na ventrilo, rozdelime sa medzi CT a T a budeme si radit... profesionalny gaming??? ubohost a riesenie si komplexov! predstav si situaciu, ktora sa pravidelne stava... 1vs4, ale ten jeden na na ventrile "radistov". kto vyhra? trosku brain notor...

PoslaťNapísal: 19.09.11, 11:20 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

suhlasim s fu, radenie si cez ts :D fakt dost ubohe

PoslaťNapísal: 19.09.11, 13:49 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

čo je ubohé ? teamspeak ? tak isto ti zahrám aj beztoho .. však onefrag monterey tam hral somnou len raz :)) jop a btw by bolo asi dost ubohe si zapinat na takomto publicu vôbec niečo kedze pritom sedím uz niaky ten rok :)

PoslaťNapísal: 19.09.11, 14:55 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

nevdel som,že majú ts :/

Ak máte niekto demo ,kde je jasný TS ,tak mi ho pošlite a okamžite má oodmňa perník :)

Pretože ban len za to ,že sa priznal sa nemôže dať no :/

PoslaťNapísal: 19.09.11, 22:36 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

nebudem na servery niekomu vypisovat ze nič nemam .. radsej napisem ze som sniekym na ts nech prestane vypisovat .. a btw sa o ziadne ts ani nejednalo končim riešte si ma sami :-*

PoslaťNapísal: 20.09.11, 08:13 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ONEFRAG sniper píše:
teamspeak by som zrovna ako cheating nenazval :) :)
nebudem na servery niekomu vypisovat ze nič nemam .. radsej napisem ze som sniekym na ts nech prestane vypisovat .. a btw sa o ziadne ts ani nejednalo končim riešte si ma sami :-*

strasnym sposobom si series do ust, svedci zo o nizkej inteligencii alebo slabej moralnej vyspelosti alebo len o tom ze si soplave detsko aj spolu s tymi, co ste boli na ts...

PoslaťNapísal: 20.09.11, 15:12 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

samozrejme Dr.house :D šup šup študovať demo a hladať kodiky .. a nizku inteligenciu a podobne sračky budeš mať stym problem bohužial asi ty , kedže si lenivý si vôbec hodiť do google aspoň steam_ID však :) potom ti dojde že o žiadne TS alebo cheating sa nejedná :P ano ano nasral som si do ust že som povedal ze sme boli na teamspeakuuu strašne som si nasraaaaaaaal do ust :D sawana

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia