banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 12.06.09, 19:12 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

mam napad ohladom serveru dust2
je viac map dust2 ako dust 2 long a ine.
a prave v tom je moj navrh
co keby tam nebola iba zakladna mapa dust2 ale aj jej modifikacie ako dust2 long a ine
co na to poviete?

PoslaťNapísal: 12.06.09, 20:25 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

to rozhodne nie. chceme aby bol dust2 server klasický a nie fun. Dosť ľudí chodí tam práve kvôli mape dust2 napr. trénovať. myslím že by ich táto zmena veľmi nepotešila.

Dôvodov je viac... teraz ich sem ale vypisovať nebudem...

možno časom ak sa nám bude dariť, nie som proti spraviť Dust server kde by sa hrali modifikácie dust máp. ale na tento server nahádzať modifikované dusty to sa robiť nebude.

PoslaťNapísal: 13.06.09, 20:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

co sa mysli pod pojmom darit?

PoslaťNapísal: 13.06.09, 20:53 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ak sa bude dariť portálu a ak budeme mať príležitosť získať viac serverov

PoslaťNapísal: 09.08.09, 00:35 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Mal by som aj iný návrh. Nechcem zbytočne vytvárať new Topik tak to píšem sem keďže sa to týka mapy de_dust2, mal by som návrh na Zväčšenie počtu conntenuých playerov čiže namiesto 20 max. by bolo napríklad 26, neviem možno by boli s týmto návrhom viacero spokojný nie raz sa mi stalo že soom musel čakať kým sa uvoľní miesto. :-/

PoslaťNapísal: 09.08.09, 09:03 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Nitram píše:
Mal by som aj iný návrh. Nechcem zbytočne vytvárať new Topik tak to píšem sem keďže sa to týka mapy de_dust2, mal by som návrh na Zväčšenie počtu conntenuých playerov čiže namiesto 20 max. by bolo napríklad 26, neviem možno by boli s týmto návrhom viacero spokojný nie raz sa mi stalo že soom musel čakať kým sa uvoľní miesto. :-/

urcite bi sme to vsetci privitali ale neni to take jednoduche zohnat 26 slotovi server

PoslaťNapísal: 09.08.09, 14:17 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

samuel2300 píše:
urcite bi sme to vsetci privitali ale neni to take jednoduche zohnat 26 slotovi server

;) Funguje to trochu inak. Server je normalny pocitac ktory idealne vkuse bezi a na nom je nahraty program, ktory vytvara server ktory vidis v server liste. Takyto program sa nazyva server ;) Mno, a pocet slotov zalezi len od toho, ake cislo nastavis v tom programe. Mam skor pocit ze dnes je uz skor problem zohnat pocitac, ktory by NEutiahol 26 ludi.

Vec sa ma ale tak, ze uz 20 ludi je vela. Zvysovat to nema ziaden zmysel, napojilo by sa o 6 viac ludi, ale to len znamena o 3 ludi naviac, ktory budu blokovat dalsich 10 ludi v jednom tyme, ktory sa uz teraz navzajom blokuju. Tie mapy sa totiz "normalne" hraju 5 na 5.

A navyse, ked je server plny, minutku si to refreshujes a niekto ti port uvolni.

PoslaťNapísal: 10.08.09, 00:08 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

No dobre beriem že je o veľká záťaž na PC, ale nepochopím jedno prečo nový server zombie má 32 hráčov max. keď toľháčov tam ani ešte nebolo :-DD

PoslaťNapísal: 10.08.09, 08:35 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Nitram píše:
No dobre beriem že je o veľká záťaž na PC, ale nepochopím jedno prečo nový server zombie má 32 hráčov max. keď toľháčov tam ani ešte nebolo :-DD

vcera (9.augusta) tam bolo 30 hracov takze...
ale zombieserver je nieco ine ako clasic aj ked sa stava ze nejaky zombie blokuje cely team

PoslaťNapísal: 10.08.09, 11:19 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Zombie je len taká psycho behačka :D Ale je to docela dobrá zábava na odreagovanie. Takže je pomerne obľúbený. :) Tam na počte moc nezáleží. Čím viacej, tým lepšie.

Ale na csko je 20 slotov požehnane :) . Pripojiť by si sa skôr nepripojil, server by bol plný stále, len by tam bolo o pár hráčov viacej. Akurát by si tam zavadzali. Pôvodná myšlienka cs bola 5 na 5. Takže keď jeden hráč ide sám a stretne desiatich tak aj tak už nemá šancu.

Tak či onak, asi by to ani nebolo možné :) mapy sú robené skoro všetky max. pre 10 hráčov na jednom spawne. Prebytočných hráčov by stále zabíjalo.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia