banner
spacer

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 70 ]  Skoč 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 24.05.11, 22:36 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Byl jsem ted na dust2 only serveru, u jednoho cloveka jsem mel podezreni na wh. Videl jsem, ze je se mnou v tymu admin doktor, tak jsem psal, ze R@dko nebo jaky mel nick ma asi wh. Doktor nedelal nic. 15 minut se s nim hralo a i dalsi hraci psali, ze neco ma. Nakonec odesel a nekdo napsal, ze je skoda, ze nedostal ban a ja odvetil "uz pred 15 minutama jsem rikal, ze ma wh a admin nic nedelal", nacez me doktor dal ban na tyden. Pritom ja se tomuto serveru snazim pomahat, nahravam cheatry a takto se mi odvdecite. Kazde kolo si nahravam kvuli fragmovie, tak prikladam video posledniho kola, at kazdy vidi, ze mluvim pravdu. http://www.ulozto.cz/9110674/aa695-dem

PoslaťNapísal: 24.05.11, 22:44 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

-

Naposledy upravil n070r dňa 26.05.11, 16:23, celkovo upravené 1

PoslaťNapísal: 25.05.11, 00:12 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

mam taku fakticku poznamku...ked si videl, ze si doktor udajne neplni svoje povinnosti, hrajka sa a nebanuje jasneho cheatera, preco si nesiel ty Marv natocit demo toho cheatera? ved tu stale nejake dema postujes...takto by si odrovnal aj doktora a aj by sme ta pochvalili...takto si akurat zo seba spravil idiota, ktory evidentne rypal do admina a potom ide vyplakavat, ze dostal banan...

PoslaťNapísal: 25.05.11, 00:48 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Marv aj osobne proti tebe nic nemam si dobry hrac, davas dema na web, snazis sa aby bolo csko.sk v klude a v pokoji :)
ale pustat sa do takeho admina ako je doktor to je dost blbe.
Pochopil by som keby si sa pustal do nejakeho "hlodavca" bez urazky, on je dost razny a nekompromisny ale je spravny, to sa mi na mno dost paci malo ludi je takych co riesia veci bez varovani a hned konaju. Takto treba zaobchadzat s detmi ktorych doma nenaucily slusneo spravania.
A uz ked sme pri tom spravani tak to tvoje oblubene NS sa ani mne nepaci a to som Steam hrac. Niekto chce niekto nechce si kupit Steam a neviem ako si ty prisiel k Steam ale JA osobne pochybujem ze si si ho kupil za svoje zarobene penize.

Ospravedlnujem sa za chyby ale som trochu popil a tato tema mi to nedala :D

PoslaťNapísal: 25.05.11, 11:53 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Notor a YXo diky.

Ako tu pisal notor uz si si dlho koledoval za tvoje spravanie.

Nedavam hned niekomu ban bez upozornenia, snazim sa to riesit cestou aby boli obaja spokojny, take najskor upozornim a ked to inac nejde tak potom BAN. Teba som uz upozornoval par krat aby si prestal, a to si myslim ze mi dosvedcia viaceri aj hraci a aj admini. Vcera toho uz bolo dost!

Ban by si dostal aj keby si nenapisal to na konci toho dema,, pretoze som ti ho chcel dat uz skor.... lenze ako ty tvrdis som s cheaterom nic nerobil a hral sa..... lenze pravda je opak a preto aby som ho neodohnal tak si ho nedostal hned!

To ze ja nie som v specte neznamena ze netocim hraca. Takze si vyprosim aby si ma tu ty urazal ze nic nerobim a ze sa hrajkam. A pisal som si s hracom kryptonit ,ktory mi navrhoval aby sme isli rush,, a ja som mu napisal ze nehram, ze tocim!

Ban si dostal kvoli tvojim blbym poznamkam este pred tym ako som zacal ja tocit, takze to tam nevidiet a nie je to vidiet ani na tvojom deme.

A aby bolo jasne ze si neseriem do huby, kedze ty o tom dokaz nemas ze som nic nerobil, mas na to len tvoje slova, ktore uz viaceri hraci beru s rezervou, ja dokaz mam ze som nieco robil..... http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/429 ... .81MB.html

Ako si mozes vsimnut tak som par kol nehral kvoli tomu udajnemu cheaterovi, ale len som sa pozeral ako hra on.

Ban som mu nedal, lebo som si nebol na 100% isty ze nieco ma.....

A este jedno, keby tvojim blbym poznamkam cheater odisiel ( ako napr. je tu cheater, dajte mu BAN) tak dostanes BAN ty za demenciu... ako kazdy iny hrac ktory by mi ho odplasil, to neni osobne.

Som zvedavy ako sa tato tema povedie dalej.

PoslaťNapísal: 25.05.11, 11:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

vis proc jsem potkane nesel natacet cheatera? protoze nejsem admin. Cheatery natacim jen, kdyz neni admin online. Narozdil od nich to totiz neni moje povinnost a delam to dobrovolne a taky kdyz vidim online admina, tak je nataceni cheatru stejne zbytecne, protoze tim ztratim cas a nez to nahraju na forum, pravdepodobne se stane, ze dostane ban primo ve hre. Chapes? A vubec, to se prece neresi! Me neslo o to, ze nic nedelal, jen jsem popisoval, co predchazelo memu banu, ten je dulezity. Resim tady jednu jedinou vec! Ze admin zabanuje na tyden cloveka co nic nedela jen proto, ze je mu nesympaticky, nebo ze ma (admin) blby den a neudrzi nervy na uzde.

PS: s tim "NS", reaguju tak jen, kdyz do me zacne nekdo bezduvodne ryt. Oplacim stejnou minci, aby dotycny videl, jake to je. Ja napisu "NS" a doktor se z toho muze posrat a banuje na tyden. Kdyz me nekdo bezduvodne zacne nadavat, jaktoze nema ban? Ja vam reknu proc! Protoze nejsem admin, abych mohl zneuzivat prav a banovat kdykoliv se nekdo dotkne meho ega.

PoslaťNapísal: 25.05.11, 12:09 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

doktore, k tobe uz se nebudu vyjadrovat. Sve jsem rekl. Cekam na stanovisko hlavniho admina.

PoslaťNapísal: 25.05.11, 12:26 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tomio, mocný vládce zemí csko.sk! Marv si žádá tvůj názor! :D

PoslaťNapísal: 25.05.11, 13:04 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Este raz mi vysvetli ako som zneuzil svoje prava.... dost tomu nerozumiem. Notor aj Yxo napisali to co tvrdim ja, ze sa nevies chovat, a za to si dostal BAN, nie len za to co si napisal na konci toho tvojho dema, to bola len taka ceresnicka na torte :-DD takze sa necuduj.

A ze ja sa necham vytocit? :D to by si sa divil. Keby tomu bolo tak uz mas ten ban na tyzden davno, a mozno uz aj dva. Ze mi napises NS ? hehe :D sme se pobavili....mna nevytocis takymi primitivnymi recami ako mas ty. Ako napisal notor, s adminmi sme ta popri hre rozoberali casto, ale ako si si mohol vsimnut nedali sme ti BAN, aspon ja o tom neviem. Takze taky nervak az nie som ako tvrdis.

A upozornujem ta tu na forum. Nabuduce nejake primitivne reci a pripomienky ci na moju osobu, ineho admina alebo hraca ci uz ma steam alebo nema mas odo mna rovno BAN na tyzden. Ci ti uz daju unban alebo nie. Pokial sa nebudes vediet chovat tak u nas hrat NEBUDES!

Alebo to radsej upresnim, pokial budem ja na serveri tak sa budes chovat podla toho ako mas. A ked mna vyhodia z tohoto postu tak mi uz bude jedno ako sa budes chovat a aj ako ta budu ci uz nebudu riesit.

Ja si za svojim BANom stojim! *csko*

PoslaťNapísal: 25.05.11, 13:10 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

a ja som myslel, ze ten hlavny je astar sheran... :D :D :D marv, ale ani nasou povinnostou nie je natacat dema, nedostavame za to plat, robime to uplne dobrovolne...a osobne sa demo dost tazko toci, pokial ti tam zatial nadava nejaky hrac, ze nic nerobis a podobne...

podla teba je zneuzivanie prav to, ked urazas admina, on ta upozorni aby si prestal a ty v tom pokracujes, a on ti za to da banan ? :D nenechaj sa vysmiat...btw. ked vidim ako si tam ini hraci nadavaju, tak ich tiez upozornujem, aby s tym prestali, zial vacsinou to konci banom pre vsetkych...takze nechranime len seba, ked niekto uraza nas...

najviac ma vedia pobavit ti steameri...uz viackrat sa mi stalo, ze tam mal nejaky steamer plnu hubu mudrych kecov a ked mu napisem, tak ich odpoved je vzdy rovnaka "drz hubu NS lamo"...sproste arogantne deti, ktorym mama dala 5euro na steam a teraz sa chodia povysovat na NS servery, tak taki mi su naozaj na smiech...hlavne ked si ani nevedia pozriet, kto z prihlasenych je steamer a kto nie....

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 70 ]  Skoč 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia