banner
spacer

Pozor !

Pozor !
Ak v deme nebude zachytený príkaz amx_ip demo bude neplatné !

=> Návod ako natočiť demo<=

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>
Autor Správa
PoslaťNapísal: 25.09.11, 18:21 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

62.168.65.122
http://www.ulozto.cz/10381996/canabis-dem
ab

mel tam jeste kamose, d-game rider, ostatni tvrdili, ze ma ab take, je to tudiz velmi pravdepodobne, ale nez jsem mohl natocit demo, odpojil se :(

PoslaťNapísal: 25.09.11, 21:41 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

jj mali ja som bol natoľko lenivý, že som na nich sral ... neviem či to neboli pan_riadny a pan riadny kdeže canabis spomenul že je to jeho vlastný cheat

PoslaťNapísal: 25.09.11, 21:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Chci si tady rovnou stezovat na admina -M- a hyde. Pripojil jsem se do hry a vidim, ze tam d-game canabis hraje, -M- byl online, tak jsem mu pres vzkaz adminum (say_team @....) psal "d-game canabis je cheater, ma video na foru, dej mu ban" a nic se nedelo. Opakovane jsem mu to psal a nic, d-game si vesele hral. Po asi 8 kolech vesel hyde, tak mu pisu "hyde, alespon ty mu dej ban, kdyz -M- je neschopny" a zas nic, nacez me zacal napadat, ze pry "vubec nevim co on resi" a takove nesmyslne reci. Jako clovek se vam tu snazi pomahat, nahrava dema i kdyz by nemusel a admin neni ani schopny dat ban? Tomio, foxo, co mi na to reknete?

PoslaťNapísal: 25.09.11, 22:09 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

tak za prve, dajte mu ban, mam aj demo ale myslimz e netreba, chlapik mal AB, lenze z nejakeho dovodu neslo ani mne ani jatrovi dat ban... teraz sa objavil znova ale znova neslo dat ban tak som ho kickol iba zatial...

a marv, prestan uz s tym je to trapne, jasne som ti pisal aby si prestal s tymi hovadinami, nevidel si co sme riesili tam v nasom chate, tak laskavo nemudruj

PoslaťNapísal: 25.09.11, 22:11 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

hyde to neslo ani jednemo podla mna a Marv ty fakt potrebujes neaku odbornu pomoc.

PoslaťNapísal: 25.09.11, 22:14 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Marv a teba nemá nikto rád,že? :"(

Marv ja ťa mám rád ,aj ťa postískam ak budeš chcieť :)

PoslaťNapísal: 25.09.11, 22:37 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Hyde a M, a proc jste mi to nenapsali ve hre? Proc nejste slusni a nereagujete? Stacilo mi po prvnim oznameni, ktere jsem vam poslal napsat

"marv, vime o nem, ale nejde nam ho zabanovat"

a nemel bych duvod vam psat znova a znova, protoze bych vedel, ze jste toho cheatra zaregistrovali. Ale kdyz mlcite deset minut, tak to proste nevim!!! Rikal jsem si, ze jste treba mou zpravu ani necetli, tak jsem byl nucen ji opakovat. Ale to vy si moc dobre uvedomujete. A po deseti minutach zprava od Hyda, ze nevim, co vy resite, do toho moc svetla teda nevnesla!!! Delate vse proto, aby ti slusni hraci, kteri se snazi, nahravaji dema, upozornuji na cheatry, byli z vasi ignorace znechuceni a jeste se tady na foru tvarite, jako by to snad byla moje vina, jako bych snad ja udelal neco spatneho!!! Co jsem si to dovolil, vam psat, ze je tam cheater, u ktereho jsem nahral demo a jak si muzu dovolit ocekavat od vas nejakou reakci, treba jen vetu "vime o nem", co?

PoslaťNapísal: 25.09.11, 23:09 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

marv ty si jak hystericka pubertiacka s menstruaciou a bipolarnou poruchou k tomu...

PoslaťNapísal: 26.09.11, 14:50 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

to možno nie ale marv koho si myslel tými slušnými hráčmi? nebodaj seba :D

PoslaťNapísal: 26.09.11, 15:09 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Co se do toho pletes potkan, kdyz se te to netyka a ani k tomu nemas co rict? Neustale urazky na mou osobu za kazdou cenu, at napisu cokoliv, jsou uz trapne, uvedom si to konecne.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Skoč 1, 2  >>

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia