|
|
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 11 ] |
Skoč 1, 2 >> |
.Nikko
|
Napísal: 25.09.11, 21:41 |
|
| Server Admin |
 |
 |
|
|
jj mali ja som bol natoľko lenivý, že som na nich sral ... neviem či to neboli pan_riadny a pan riadny kdeže canabis spomenul že je to jeho vlastný cheat
|
|
| Hore |
|
 |
Marv
|
Napísal: 25.09.11, 21:42 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
|
Chci si tady rovnou stezovat na admina -M- a hyde. Pripojil jsem se do hry a vidim, ze tam d-game canabis hraje, -M- byl online, tak jsem mu pres vzkaz adminum (say_team @....) psal "d-game canabis je cheater, ma video na foru, dej mu ban" a nic se nedelo. Opakovane jsem mu to psal a nic, d-game si vesele hral. Po asi 8 kolech vesel hyde, tak mu pisu "hyde, alespon ty mu dej ban, kdyz -M- je neschopny" a zas nic, nacez me zacal napadat, ze pry "vubec nevim co on resi" a takove nesmyslne reci. Jako clovek se vam tu snazi pomahat, nahrava dema i kdyz by nemusel a admin neni ani schopny dat ban? Tomio, foxo, co mi na to reknete?
|
|
| Hore |
|
 |
~M~
|
Napísal: 25.09.11, 22:11 |
|
|
|
hyde to neslo ani jednemo podla mna a Marv ty fakt potrebujes neaku odbornu pomoc.
|
|
| Hore |
|
 |
Marv
|
Napísal: 25.09.11, 22:37 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
|
Hyde a M, a proc jste mi to nenapsali ve hre? Proc nejste slusni a nereagujete? Stacilo mi po prvnim oznameni, ktere jsem vam poslal napsat
"marv, vime o nem, ale nejde nam ho zabanovat"
a nemel bych duvod vam psat znova a znova, protoze bych vedel, ze jste toho cheatra zaregistrovali. Ale kdyz mlcite deset minut, tak to proste nevim!!! Rikal jsem si, ze jste treba mou zpravu ani necetli, tak jsem byl nucen ji opakovat. Ale to vy si moc dobre uvedomujete. A po deseti minutach zprava od Hyda, ze nevim, co vy resite, do toho moc svetla teda nevnesla!!! Delate vse proto, aby ti slusni hraci, kteri se snazi, nahravaji dema, upozornuji na cheatry, byli z vasi ignorace znechuceni a jeste se tady na foru tvarite, jako by to snad byla moje vina, jako bych snad ja udelal neco spatneho!!! Co jsem si to dovolil, vam psat, ze je tam cheater, u ktereho jsem nahral demo a jak si muzu dovolit ocekavat od vas nejakou reakci, treba jen vetu "vime o nem", co?
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 25.09.11, 23:09 |
|
|
|
marv ty si jak hystericka pubertiacka s menstruaciou a bipolarnou poruchou k tomu...
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 11 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|