banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 12.12.11, 00:27 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

caute, nedavno som sa pokusal na mojom notebooku rozbehat csko na fullscreen aj na rozliseniach 800x600 bez ciernych obdlznikov po stranach. Zial moja snaha priniesla skor skodu nez uzitok. Po par pokusoch som skusal zmenit v steame>>>counterstrike>>> launch options prikaz -freq 75 tusim neviem presne ci uz 75 (moj monitor ma 60frekvenciu). A odvtedy sa mi csko pusta este v mensom okne nez som mal predtym viz:
800x 600 rozlisenie - http://imageshack.us/photo/my-images/809/800x600z.jpg/
1280x720(full screen) rozlisenie - http://imageshack.us/photo/my-images/59/128x720.jpg/
Pls poradte mi ako to dam naspat aby to nebolo take minimalizovane, aj pri 1280x720 mozete vidiet ze to nieje na celu obrazovku. Skusal som aj reinstall vsetko ale stale si to pameta nic nepomaha :D diky moc

PoslaťNapísal: 12.12.11, 17:03 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

mne to tiež nešlo zmeniť .. až som sa nakoniec zdohadal že treba v CSku zmeniť Display Mode na Widescreen

PoslaťNapísal: 12.12.11, 18:47 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tú frekvenciu hoď naspäť aj keď osobne si myslím že keby si dal frekvenciu ktorú monitor nepodporuje tak by zobrazoval len čierno čiernu tmu. No a v optionsoch cska skúsiť Display Mode- Widescreen. Prípadne sa to dá nájsť v nadstaveniach grafiky a síce ATI catalyst center pre Radeon a pre nVidia je ovládací panel nVidia, k nemu sa preklikáš priamo ,pravý klik na plochu a niekde to tam hneď je. Ak si tam ale nič nemenil tak defaulte to je nadstavené tak že si to každá apliakácia určí sama. Čiže by malo stačiť len to Widescreen v cs.

PoslaťNapísal: 12.12.11, 21:01 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

FOXO píše:
Tú frekvenciu hoď naspäť aj keď osobne si myslím že keby si dal frekvenciu ktorú monitor nepodporuje tak by zobrazoval len čierno čiernu tmu. No a v optionsoch cska skúsiť Display Mode- Widescreen. Prípadne sa to dá nájsť v nadstaveniach grafiky a síce ATI catalyst center pre Radeon a pre nVidia je ovládací panel nVidia, k nemu sa preklikáš priamo ,pravý klik na plochu a niekde to tam hneď je. Ak si tam ale nič nemenil tak defaulte to je nadstavené tak že si to každá apliakácia určí sama. Čiže by malo stačiť len to Widescreen v cs.

super spravil som to cez to catalyst control center a uz mi to ide a nielen to da sa mi dat csko na fullscreen aj pri malom 800x600 takze super diky :D

PoslaťNapísal: 12.12.11, 21:01 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

;)

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia