|
|
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 14 ] |
Skoč 1, 2 >> |
| Autor |
Správa |
Marv
|
Napísal: 03.06.11, 14:51 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
Hral jsem na dust2 serveru, byl tam clovek, ktery me nekolikrat bezduvodne, aniz bych si ho vsimal, nadaval velmi vulgarne, do *Cenzúra* a podobne. Vsiml jsem si, ze je ve hre notor, tak jsem ho zadal, at neco udela, nedelal nic. Tak jsem napsal jednu jedinou vetu, ze "takto to na serveru dopada, kdyz je adminem NS dite" coz neni zadna lez a on mi dal BAN na deset hodin. Bohuzel tu budu muset prestat hrat, toto nemam zapotrebi. Vzdyt u vas nepanuje zadna spravedlnost, vulgarity jinym hracum se trpi, ale jakmile si nekdo dovoli vyjadrit stiznost na to, ze admin nic nedela, dovili si dotknout se jeho ega, to se bany rozdavaji. Tady par kopii z toho, co se delo na serveru *DEAD* PROTOTYPE Marv (NON-NONSTEAM) : jasne *DEAD* nafajcene prasaaa : co jasne ty *Cenzúra* *DEAD* nafajcene prasaaa : neschopny *Cenzúra* PROTOTYPE Marv (NON-NONSTEAM) : notor, banu j ho PROTOTYPE Marv (NON-NONSTEAM) : nadava tu jak dlazdic *DEAD* PROTOTYPE Marv (NON-NONSTEAM) : ja dostavam bany za to, ze napisu NS a on tu nadava jinym do *Cenzúra* a nedeje se nedeje *DEAD* nafajcene prasaaa : si neschopny no PROTOTYPE Marv (NON-NONSTEAM) : tak to dopada, kdyz je NS dite adminem [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this server [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.csko.sk[AMXBANS] Reason: 'zasa demencia..' [AMXBANS] Length: '10 ho
|
|
| Hore |
|
 |
n070r
|
Napísal: 03.06.11, 15:00 |
|
| Server Admin |
 |
 |
|
Počuvaj Marv ja som sa pripojil na server a prve čo mi napisalo bolo ,že Banuj ho notore nič iné..pretože som sa práva pripojil ,vzhľadom tomu,že si napísal ,že som admin tak ten dotyčný prestal ("údajne nadávať" o čom ja neviem prvý krát to vidím až teraz..) pretože ty si ma prezraduil ,že som admin,ked máš niečo na srdci na admina použi team_say: @notor je tu chalan ktory nadava..vtedy to uvidím ja a iný adminui ale hráči nie..vzhľadom nato,že si ma prezradil a hráč prestal nadávať nemal som dôvod dať mu BAN načo si ty napísal to,čo si napísal a to ma nahnevalo,pretože len vďaka tvojej nevedomosti nedostal "údajný hráč" ban za nadávky..len vďaka tebe..nabudúce sa radšej nauč ako písať správu adminom,ja si to prečítam dostane BAn a všetci budú spokojný..miesto toho aby si nadával adminom. 
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 03.06.11, 15:26 |
|
|
|
marv prosim ta, nehraj sa teraz na anjelika...po poslednom incidente bolo myslim absolutne jasne dohodnute, ze ty nechas na pokoj adminov a oni nechaju na pokoj teba...v tomto pripade si to velmi jasne porusil, tak si schytal ban na par hodin...absolutne standardny postup...
neznasam prispevky typu "potkan banuj ho"...ako keby som ja nevedel co mam robit...admin tam nie je nonstop, castokrat nevidime rozne prispevky a podobne spory, kde jeden nadava druhemu nevieme vyriesit, pretoze nevidime kto to zacal...a najcastejsie to konci banom oboch hracov...
nabuduce, ked ti niekto bude nadavat...urob screenshoty alebo to natoc na video a postni sem na web, my to preverime a ten hrac dostane potom trest...uz si tu Xkrat prispieval kvoli cheaterom, mi nehovor ze ked niekto porusuje inym sposobom pravidla, tak ta ani nenapadlo, ze to mozes vyriesit rovnakym sposobom...miesto toho, zase zacnes ponizovat admina a starat sa do niecoho, do coho ta nic nie je...odkial vies, ze notor nerobil prave nieco dolezitejsie, ze nesledoval pripadneho cheatera ???
btw. uz mi poriadne na nervy lezu tie tvoje keci o samovrazde a neustale vyplakavanie...ked mas nejaky problem, vyhladaj odbornu pomoc...ked mas nejaky problem s hrou, tak to proste nehraj...neustale tam pises to iste, dokonca si uz myslim, ze to mas aj nabindovane...a uprimne strasne mi to uz leze na nervy, takze je dost mozne, ze to nabuduce vyhodnotim ako spamming...
|
|
| Hore |
|
 |
Marv
|
Napísal: 03.06.11, 16:12 |
|
| Pokročilý |
 |
 |
|
|
potkan, netahej sem veci, co tu nepatri. Situace je jasna. Me bylo vulgarne nadavano, admin nic nedelal (treba to skutecne nevidel, to ja nevim) a nasledne mi dal BEZDUVODNE ban za to, ze jsem nazval veci pravymi jmeny (on je NS a je dite, zadna nadavka nebo lez z me strany). TECKA. Prosim ostatni, at se zdrzi nesmyslnych komentaru. A jestli mi chcou neco sdelit, tak budto zpravou, nebo si zalozte vlastni thread. Nazdar
|
|
| Hore |
|
 |
potkan
|
Napísal: 03.06.11, 16:39 |
|
|
|
podla teba je nezmyselny komentar to, ze ty si neustale myslis, ze admini budu skakat tak ako ty piskas? ze ty sa neustale mas pravo povysovat nad adminov, napriek tomu, ze sme sa pri poslednom incidente jasne dohodli ? a tiez to, ze si evidentne myslis, ze vies najlepsie co admin prave robi a co nerobi a ze sa cely server toci len okolo teba...
podla mna je ban naprosto opravneny, keby si mne zacal nadavat alebo sa povysovat, tak isto by absolutne stacilo uz len to, ze by si ostatnych hracov upozornoval na to, ze som admin a mam niekomu preto dat ban...pretoze uz Xkrat mi nejaky takyto arogantny fracek, ktory najlepsie vie, co admin robi a nerobi, pokazil sledovanie cheatera...
mozes mi vysvetlit, preco mas neustale potrebu sa arogantne povysovat nad inych hracov na NS servere, len pretoze ty mas steam za par eur a oni nemaju ?
jasne som ti napisal, ze ked sa citis dotknuty, tak si urob dokazy a chod sa na toho hraca stazovat na forum...tym to pre mna konci...
a tiez ta upozornujem, ze ja si budem robit dokumentaciu tvojich vulgarizmov, ktore sa tiez v hre objavuju casto...a nasledne ti za to budem davat bany, tiez nie si ziaden anjelik...
|
|
| Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 2
|
[ Príspevkov: 14 ] |
Skoč 1, 2 >> |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
|