banner
spacer

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 14 ]  Skoč <<  1, 2
Autor Správa
PoslaťNapísal: 03.06.11, 16:43 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

Ja jsem rikal, ze muzu vulgarne psat, ne nadavat jinym. A to je rozdil. Nikomu na serveru sproste nenadavam. Jen se obcas vulgarne vyjadruju treba k tomu, ze se mi nedari, nebo ze je ke me zivot nefer. A to se muze! Nadavat jinym ne. Ale to je stejne vedlejsi, primarne si tu stezuju na to, ze jsem dostal ban za nic! Neresim tu nadavky.

potkan, na lzi a fantasmagorie nereaguju. Jo a nevyhrozuj mi laskave

Naposledy upravil Marv dňa 03.06.11, 16:48, celkovo upravené 1

PoslaťNapísal: 03.06.11, 17:36 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

podla nasich pravidiel su zakazane akekolvek nadavky...pokial si chces zanadavat, tak si zanadavaj ale nevypisuj do to chatu...

PoslaťNapísal: 03.06.11, 20:08 
Majiteľ csko.SK
Majiteľ csko.SK
Obrázok užívateľa

Nevidím dôvod na unban a taktiež je táto téma úplne zbytočná + zle umiestená :) lock

PoslaťNapísal: 04.06.11, 15:01 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

No ešte sa tu vtierknem aj keď to je už lock. :-[

Nejdem zase robiť policajta. Keďže nemám teraz čas chodiť na servery tak neviem aká je situácia, takže na to názor nemám. Nejako sa však názory hráčov a adminov na teba moc nelíšia. Snažil som sa to urovnať od minulého incidentu, nepodarilo sa. Asi to fungovať nebude. :/ Pokiaľ máš pocit že tvoje komentáre nikomu neškodia tak admini majú na vec iný názor a s tým ja nič nespravím. Admini sú na servere Bohom, zákonom a mojim zástupcom v jednej osobe. Doteraz dlho žiaden problém s nikým nemali a hlavne teda nie doktor, takže za tým asi niečo bude. Hold sa budeš musieť prispôsobiť a zmeniť svoje správanie, inak to bude končiť stále rovnako.
Možno keby si si vypol chat tak by ta nikto nerozčuľoval a naopak ty by si nikoho nerozčuľoval lebo by si nič nepísal? :D
Admini samozrejme riešia keď niekto niekoho bezdôvodne napáda ale bohužiaľ to musia aj vidieť. Takto to vyznelo že ty si sa nevedel vpratať do kože a je pravda že trochu trpezlivosti si mohol mať než si spustil poznámky na admina, ktorý sa sotva pripojil.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 14 ]  Skoč <<  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia