No ešte sa tu vtierknem aj keď to je už lock.
Nejdem zase robiť policajta. Keďže nemám teraz čas chodiť na servery tak neviem aká je situácia, takže na to názor nemám. Nejako sa však názory hráčov a adminov na teba moc nelíšia. Snažil som sa to urovnať od minulého incidentu, nepodarilo sa. Asi to fungovať nebude. :/ Pokiaľ máš pocit že tvoje komentáre nikomu neškodia tak admini majú na vec iný názor a s tým ja nič nespravím. Admini sú na servere Bohom, zákonom a mojim zástupcom v jednej osobe. Doteraz dlho žiaden problém s nikým nemali a hlavne teda nie doktor, takže za tým asi niečo bude. Hold sa budeš musieť prispôsobiť a zmeniť svoje správanie, inak to bude končiť stále rovnako.
Možno keby si si vypol chat tak by ta nikto nerozčuľoval a naopak ty by si nikoho nerozčuľoval lebo by si nič nepísal?

Admini samozrejme riešia keď niekto niekoho bezdôvodne napáda ale bohužiaľ to musia aj vidieť. Takto to vyznelo že ty si sa nevedel vpratať do kože a je pravda že trochu trpezlivosti si mohol mať než si spustil poznámky na admina, ktorý sa sotva pripojil.