banner
spacer

Pozor !

Pozor !
Ak v deme nebude zachytený príkaz amx_ip demo bude neplatné !

=> Návod ako natočiť demo<=

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 18.09.11, 15:56 
Obrázok užívateľa
ONE FRAG SNIPER !! MA WALL HACK CELU MAPU MA NAHANA ZA MNOU a vie kde som !! ADMINA NA DE_DUST 2 SERVER !§

PoslaťNapísal: 18.09.11, 18:44 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ahoj, on je podľa mňa iba dobrý steam hráč a nemá wh :)

ALe tak keď budem hrať dám si na neho pozor :

http://stats.wtf.sk/dust2/player.php?id ... &vstart=40

PoslaťNapísal: 19.09.11, 01:09 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

teamspeak by som zrovna ako cheating nenazval :) :)

PoslaťNapísal: 19.09.11, 08:27 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ONEFRAG sniper píše:
teamspeak by som zrovna ako cheating nenazval :) :)

a dalsia debilita tychto serverov, chlapec sa jednoznacne prizna, ze si na publicu radil s niekym cez teamspeak, co je v podstate podobne, ako keby vidi cez steny, kedze chlapci na teamspeaku mu vopred povedia, kde ma supera cakat... na kazdom normalnom serveri by za toto bol ban, tu... jebizmus

PoslaťNapísal: 19.09.11, 13:49 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

čo je ubohé ? teamspeak ? tak isto ti zahrám aj beztoho .. však onefrag monterey tam hral somnou len raz :)) jop a btw by bolo asi dost ubohe si zapinat na takomto publicu vôbec niečo kedze pritom sedím uz niaky ten rok :)

PoslaťNapísal: 19.09.11, 14:27 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

ONEFRAG sniper píše:
čo je ubohé ? teamspeak ? tak isto ti zahrám aj beztoho .. však onefrag monterey tam hral somnou len raz :)) jop a btw by bolo asi dost ubohe si zapinat na takomto publicu vôbec niečo kedze pritom sedím uz niaky ten rok :)

ked si taky PRO, na co potrebujes aby ti na teamspeaku dalsi radili... ked to hras nejaky ten rok... ja to tiez hram nejaky ten rok, ale nikdy by ma nenapadlo, ist si nieco dokazovat na public s tym, ze mam dalsich ludi na teamspeaku a radime si... asi vam komunikacia viazne na CW/TG, tak si to nacvicujete tu... dost low

PoslaťNapísal: 19.09.11, 22:36 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

nebudem na servery niekomu vypisovat ze nič nemam .. radsej napisem ze som sniekym na ts nech prestane vypisovat .. a btw sa o ziadne ts ani nejednalo :) končim riešte si ma sami :-*

PoslaťNapísal: 20.09.11, 17:12 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok užívateľa

FU! ma pravdu. Pokud si lide v ruznych tymech navzajem rikaji pres teamspeak, kde kdo je, je to stejny podvod na ostatni slusne hrace, jako wh nebo kterykoliv jiny cheat. O tom se snad nebude nikdo prit, nebo ano?

PS : nemluvim o situaci, kdy jsou ve stejnem tymu, to je samozrejme naprosto v poradku.

PoslaťNapísal: 20.09.11, 18:19 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Marv ale TS sa strašne ťažko dokazuje vieš :)

A hlavne mu nemôžeme dať ban len preto,že vy si to myslíte a on vám to zo srandy povedal,že hej hej mám

PoslaťNapísal: 20.09.11, 23:07 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

pokial viem, tak sa u nas uplne bezne za TS banovalo...ja sam som tak udelil xbanov, samozrejme nespoznal som, ze sa jednalo o TS, hadzal som to ako wallhack...a raz mi tusim aj iny hrac potom vulgarne vynadal, ze preco henten dostal ban, ze on ziadne cheaty nema, len je so mnou na skype...tak som aspon supol ban aj tomu druhemu :D

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia