CC all na serveroch CSKO som dosal BAN NEOPRAVNENE! Pripojim sa a zrazu mi to napise ze mam ban na 49 tyzdnov 6 dni... A napisalo mi to ze Dvovod: WH A PRIOM NEMAM ZIADEN WH!!! Tvl ja niesom lama cheaterska!!! a len tak mi to da BAN!!!!! Vobec som nemal WH! PLS unban me Nick Smiley THX very!
Sorry pomylil som sa. Serveri KOTELNA Myslel som si ze Csko lebo mi to napisalo ze mam navstivit tuto stranku http://www.csko.sk ak som dostal ban neopravnene
Tak PLS mohli by ste mi dat unban? Naozaj niesom cheater! Nwm preco ste mi dali ban za WH a pritom ziaden nemam :D . THX very Ja furt hravam na vasich serveroch, hlavne na deathrun :D Please unban me. THX
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-DD tak mohli by ste mi dat unban?
Kokos super dostal som ban nepravom ze nadavky na rodinu kokos a ten chujo mohol na moju rodinu nadavat ale on ban nedostal kokos ok prosim si cash za V.I.P
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre