No veď vybral niečo zaujímavé na trhu.

Ten tablet je dosť new vec a nikto snáď ani nevie k čomu bude ten dock dobrý alebo nedobrý. To by ma zaujímalo ako by sa to dobre používalo. Zatiaľ sa to chváli, klávesnica je just klávesnica. Osobne ale nwm nwm. Tegra, to je skôr tak na lenivé behanie po internete. Ľud píše že to teda zvláda aj 720p ,udajne aj 1080p, čo ale neviem načo by niekto dával na taký pidimonitor. Objavil som ale že niekedy na tom videu nemusí ísť zvuk lebo to nezvláda všetky kodeky a bude treba video najskôr konvertovať viď ujo užívateľ píše návod.
http://community.gunadarma.ac.id/public ... 59/page_1/Ide ale o to čo potrebuješ. Potrebuješ DVDrom? Asi nie. +. Veľké plus je tá klávesnica oproti bežným tabletom. Keď budeš chcieť niečo písať tak je to o 100% lepšie ako sa šmudlať po monitore a zase narozdiel od notebooku, keď ju nepotrebuješ tak ju odpojíš, hodíš do tašky a ideš na pláž iba o 0.6 kg ťažší či zle čítam? Takže oproti noťasu + hmotnosť, + prenosnosť a teda tá výdrž podľa záťaže aj nad 15 hodín je niečo čomu sa notebook nevyrovná +. Obrazovka bohužiaľ asi stále lesklá, ale to sa dá prežiť. Pokiaľ to chceš fakt len na to lenivé bavenia sa po cestách a nechceš na tom pracovať, používať photoshop alebo iné bláznivé veci ktoré nikto na dovolenke nerobí tak je to určite dobrá voľba podľa mňa.

Nieje to telefón, nieje to noťas a predsa to má kus zo všetkého. Ja hádam že by si bol spokojný. Čo sa mi ale nepáči je absencia USB???

Treba dátový kábel a dock, to mi trošku vadí...
Tento to dobre opísal v recenzií. :
+Umí vše co si přeji
+Krásně vypadá
+Jede jak Drak
-Nemám na něj peníze
-Zdá se mi o něm
-Furt o něm slýchávám
-Všude o něm čtu
No proste ideálny záchodový počítač.

Pokiaľ nechceš zo sebou ťahať noťas tak je to super. Pri noťase by si ale dostal trochu viac za tú cenu. Pokiaľ ale nejdeš po výkone a ide o ten komfort z užívania tak tomu sa nemôže noťas vyrovnať. Ono sa to nezdá ale odkedy ťahávam noťas zo sebou na intrák tak tých cca 3kg sa hneď pozná na pleci.