banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 05.08.11, 02:50 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Zdravím, zdravím všetkých :) Prosím vás, potreboval by som pomoc. Mám Windows7 a stiahol som si z netu inštalovací program a normálne v pohode to viem nainštalovať, len keď to spustím, vypíše mi to kolónku "Available memory less than 15MB!!! Nie som profík moc v počítačoch a nevyznám sa do toho, viete mi pomôcť prosím? Keď tak ďakujem.

PoslaťNapísal: 05.08.11, 09:29 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Mne to tiež raz napísalo ešte na starom PC nie som si istý či to bolo presne tak ale skús CTRL+ALT+DEL ,otvorí sa ti správa súborov tam dáš okno procesy azatvoríš nejaký,čo nepotrebuješ,napr. skype.exe alebo icq.exe firefox.exe atd atd :D ale nezatváraj explorer.exe hlavne proste iba procesy ktoré nevyužiješ a potom by to malo ísť ;)

PoslaťNapísal: 05.08.11, 23:52 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Skús pravý klik na ikonku cska, vlastnosti, kompatibilita "Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom:" a skús tam vybrať "Windows XP Service pack 2" .

PoslaťNapísal: 15.08.11, 01:28 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Ďakujem pekne, spustilo sa to :) Len do piva, mám teraz ďalší problém :D Normálne si vyberem že new game, aj kto chcem byť, ale som tam sám. Nemám proti komu hrať :/ Mohol by som aj v tomto poprosiť o radu ?

PoslaťNapísal: 15.08.11, 02:44 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Keď cvakneš new game tak v tej tabuľke sa dá vybrať mapa atď atď a niekde tam je že "number of CPU players" alebo tak. Tak si tam prihoď pár botov. Alebo v počas hry stlač konzolu "~" a do tabuľky čo sa otvorí napíš bot_add ,alebo možno add_bot. Nwm. Enter. Šipka hore, enter. Opakovať až nebudeš mať dostatočnú spoločnosť. Pokiaľ to teda nechceš hrať online. :)

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia