banner
spacer

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 29.07.11, 19:44 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

Zdravím, mám zájem stát se adminem na nějakým z vašich serverů. Hrával jsem u vás dřív pod jménem <eCkO', kde jsem hrával na Classiku, kde jsem byl 2. v ranku. Opět se vracím pod jménem El Nino. S adminstvím mám dobré zkušenosti, adminoval jsem na cs-fanatik.sk a na Deawen.sk .Cheatera poznám a s AMX umím velice dobře. Je mi 18 a csko hraju 7 let. Doufám že budete o mě uvažovat :) ..díky

PoslaťNapísal: 29.07.11, 19:57 
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Ak sa nič nezmenilo,tak ti môžem odpovedať aj ja :D Nie adminom nemôžeš byť,adminov si portál vyberá sám..má s tým dobré skúsenosti,takže nie je prečo niečo zmeniť.Keď budeš často hrávať,hlásiť cheaterov ,volať admina keď bude na serveri cheater ,tak si ťa určite hlavný admin všimne a bude ;) Skús si prečítať podobné témy a uvidíš.

Ešte si počkaj na foxa aneb tomia ale podľa mňa ti povedia to isté.
Dúfam,že sa neurazíš alebo niečo také *THUMBS UP*

PoslaťNapísal: 29.07.11, 20:02 
Nováčik
Nováčik
Obrázok užívateľa

jo četl jsem si ostatní příspěvky .. ne beru to vpohodě :)

PoslaťNapísal: 29.07.11, 23:36 
Sponzor
Server Admin
Server Admin
Obrázok užívateľa

Tak tak. Adminov rekrutujem hlavne ja sám. Konkurzy ani žiadosti u nás nefungujú.

Zobraziť:  Zoradiť  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia